Ενδεικτική υψηλών προδιαγραφών δουλειά του νεαρού Pastry chef έχουμε δοκιμάσει στο επίσης διάστερο "Funky Gourmet" στο Μεταξουργείο, το οποίο έκλεισε τον Ιανουάριο του 2019 για να μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία, αλλά και στο χρυσοσκουφάτο (και πρόσφατα βραβευμένο με αστέρι Michelin) CTC, στη νέα του τοποθεσία στον Κεραμεικό. Τα εορταστικά επιδόρπια για τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην Σπονδή ήδη φέρουν την υπογραφή του ενώ με τη νέα χρονιά θα είναι έτοιμα και τα γλυκά του νέου μενού.
Ο Μανώλης Στήθος είναι ο νέος ζαχαροπλάστης της "Σπονδής"
O ταλαντούχος pastry chef μόλις εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη διάστερη Σπονδή.