Vitello: Εκεί που τα "καλά παιδιά" τρώνε ιταλο-αμερικανικά

Μια ενδιαφέρουσα γαστρονομική συμμαχία των σεφ Ηλία Σκουλά και Pino Saccheri έρχεται στο νέο εστιατόριο του ομίλου Βουλγαράκη στο Παλαιό Φάληρο.

Vitello

Μια κουβέντα με τον Ηλία Σκουλά για τη γεύση καταλήγει σχεδόν πάντα σε κινηματογραφικά blockbusters. Τα "Καλά Παιδιά" λοιπόν θα μπορούσε να λέγεται το νέο εστιατορικό concept όπου ο ανατρεπτικός σεφ και ο αλέγκρος Ιταλός Pino Saccheri συνεργάζονται σε ένα μενού με ιντριγκαδόρικες ιταλο-αμερικανικής έμπνευσης μαγειρικές ερμηνείες. 

Το γευστικό σενάριο του νέου χώρου που άνοιξε στις 21/12, περιλαμβάνει προτάσεις, αμερικανικού format με ιταλικά και μεσογειακά υλικά. Στα highlights, τα υβριδικά burgers, τα λεγόμενα "Gismo", όπου η ζύμη πίτσας αντικαθιστά το κλασικό ψωμί και γεμίζουν με κεφτέδες ή ραγού, αλλά και τα πληθωρικά Italian-American burgers, με μπιφτέκι των 200 γρ. από Black Angus και ονόματα που ενίοτε "παίζουν" με την προέλευση των συστατικών τους. Θα βρείτε επίσης μια σύντομη αλλά περιεκτική επιλογή κρεατικών όπως τα spare ribs που γλασάρουν με δική τους σάλτσα μήλου και ψήνουν για 4.5 ώρες στον φούρνο και το σουβλιστό πικάντικο κοτόπουλο "alla Diavola". Ο Saccheri, που είναι και ο Executive chef των εστιατορίων του ομίλου Βουλγαράκη, υπογράφει τις αέρινες πίτσες που παρουσιάζει σε εντελώς ιταλικές εκδοχές, με καλής ποιότητας επιλεγμένα υλικά, αυθεντικές, κλασικές, απείραχτες. 

Ζησιμοπούλου 41, Παλαιό Φάληρο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.