Αθηνόραμα Xmas Guide: Ο απαραίτητος οδηγός για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Αθήνα

Μη χάσετε την Πέμπτη στα περίπτερα το γιορτινό αφιέρωμα του περιοδικού Αθηνόραμα.

αθηνόραμα Xmas

Η γιορτινή Αθήνα επιστρέφει πιο ζωντανή από ποτέ και ανυπομονούμε να την απολαύσουμε. Θεάματα για κάθε στιλ, ρεβεγιόν, brunch και γιορτινά γεύματα, μπαρ, πίστες και μουσικές σκηνές με pop αλλά και swinging διάθεση, ξενοδοχεία για σύντομες αλλά αναζωογονητικές αποδράσεις, γιορτινές βόλτες για μικρούς και μεγάλους, deli λιχουδιές για τα κάλεσματα των ημερών. Στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα που θα βρείτε στο Αθηνόραμα που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Πέμπτη 16/12 είναι συγκεντρωμένες μερικές από τις πιο ξεχωριστές προτάσεις για να σχεδιάσετε τις εξόδους των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και έξυπνες ιδέες για να δώσετε γιορτινό τόνο στις καθημερινές σας εξόδους τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου. 
Ας αρχίσουμε, λοιπόν, να κάνουμε σχέδια (εκεί άλλωστε βρίσκεται η μισή χαρά), να ζήσουμε την πόλη μαζί με τους αγαπημένους μας, να αναζητήσουμε νέες εμπειρίες, να ξαναθυμηθούμε να γιορτάζουμε μαζί. Let's get festive!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Valtezziana 2.0": "Black Salami", τώρα και σε πιτσαρία

Το απόλυτο χιτ του αθηναϊκού σάντουιτς ψήνει σοβαρή πίτσα, σε ένα νέο χώρο της Βαλτετσίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/11/2024

Μυρίζει... Ιώdio στο Κολωνάκι: Έρχεται το νέο εστιατόριο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη

Το εστιατόριο θαλασσινών με δημιουργικό flair και έμφαση στην πρώτη ύλη, που ανοίγει τις πόρτες του στις 4 Νοεμβρίου, θα είναι το πρώτο γευστικό στίγμα της σύμπραξης της πολυβραβευμένης Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου, άλλως γνωστές και ως "Charlie’s Angels".

Σε ποια μεξικάνικα εστιατόρια θα γιορτάσουμε τη Dia de los Muertos

Πικάντικες λιχουδιές και καλούδια tex mex φιλοσοφίας, μαζί με τεκίλα και μεσκάλ στις κορυφαίες διευθύνσεις του είδους.

Πώς οι σεφ στο Asheville της Βόρεια Καρολίνας αντιμετώπισαν την έλλειψη νερού μετά τον τυφώνα Helene

Μετά τον καταστροφικό τυφώνα Helene, οι εστιάτορες του Asheville, αν και χωρίς ρεύμα και πρόσβαση σε καθαρό νερό, επινόησαν καινοτόμες λύσεις για να συνεχίσουν να λειτουργούν και να στηρίζουν την κοινότητα.

Και εγένετο "Ateniese" στη Βεντήρη

Ένα νέο ιταλικό εστιατόριο έρχεται να εμπλουτίσει μία από τις πιο δυνατές πιάτσες της Αθήνας.

Στη "Δούκισσα" στο Χαλάνδρι το φαγητό έχει τη θέρμη της παρέας και τη γεύση της νοσταλγίας

Ποιά υλικά κάνουν ένα μεζεδοπωλείο δίπλα στη ζωηρή λεωφόρο Δουκίσσης Πλακεντίας να έχει εξελιχθεί σε ένα αγαπημένο στέκι για όλες τις εποχές του χρόνου που προσελκύει φίλους από κάθε γωνιά της πόλης;

Milos Estiatorio

Με την κορυφαία πρώτη ύλη ως άγιο γαστρονομικό του δισκοπότηρο, το "Milos Estiatorio" παραμένει εμβληματικό ρεστοράν ψαριού στην πόλη, χρειάζεται όμως ακόνισμα στην εστιατορική εμπειρία που προσφέρει, για να παραμείνει στον αφρό της όλο και πιο απαιτητικής καλοφαγικής σκηνής της Αθήνας.