Το δίδυμο του Funky Gourmet δίνει γεύση στο Ιασώ

Με αέρα δυο αστέρων Michelin θα σερβίρονται τα γεύματα των νοσηλευόμενων στη νέα υπερπολυτελή πτέρυγα του νοσηλευτικού ιδρύματος του Αμαρουσίου.

Η Γεωργιάννα, ο Νίκος και η εμπειρία-ποίημα που θα προσφέρει το νέο «Funky Gourmet»

Κάθε άλλο παρά νοσοκομειακό θα είναι το φαγητό που θα απολαμβάνουν οι νοσηλευόμενοι του υπερπολυτελούς όγδοου ορόφου του νοσοκομείου Ιασώ, αφού γεύση στην 15 εκατομμυρίων επένδυση της επονομαζόμενης "New Luxury Wing" θα δίνουν η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσος, το δίδυμο που έγραψε ιστορία στην ελληνική εστιατορική σκηνή με το διάστερο "Funky Gourmet", που επισήμως αναμένεται να στεγαστεί μελλοντικά στο Hilton.

Οι σεφ πίσω από το πρώτο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας που απέσπασε ποτέ τόσο υψηλή διάκριση στον οδηγό Michelin, εγκαινιάζουν τη νέα εποχή στις παροχές του νοσοκομείου του Αμαρουσίου, φέρνοντας στους ξενοδοχειακού επιπέδου θαλάμους του snacks όπως τα scrambled αυγά σε μπριός, με αβοκάντο, λαχανίδα και ντομάτα, ή το cheeseburger από αμερικανικό Black Angus short rib, αλλά και πιάτα σαν το φιλέτο λαβράκι με βελουτέ πατάτας πράσου, το σουβλάκι από iberico με λαδόπιτα Ρόδου, ή η ταλιάτα από αμερικάνικο Rib Eye, με μανιτάρια λεμονοριγανάτα και baby πατάτες.

Στο να κλείνουν γλυκά οι ημέρες της περίθαλψης, θα βοηθά η λίστα των επιδορπίων, με προτάσεις σαν τη σφαίρα σοκολάτας με βατόμουρα, την τάρτα λεμονιού με μύρτιλλα, και το γαλακτομπούρεκο με φύλλο κρούστας, ενώ η συνεργασία των δυο σεφ με το Ιασώ προγραμματίζεται μέχρι το τέλος της Άνοιξης να επεκταθεί σε όλα τα φαγητά που σερβίρονται στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.