Κάθε άλλο παρά νοσοκομειακό θα είναι το φαγητό που θα απολαμβάνουν οι νοσηλευόμενοι του υπερπολυτελούς όγδοου ορόφου του νοσοκομείου Ιασώ, αφού γεύση στην 15 εκατομμυρίων επένδυση της επονομαζόμενης "New Luxury Wing" θα δίνουν η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσος, το δίδυμο που έγραψε ιστορία στην ελληνική εστιατορική σκηνή με το διάστερο "Funky Gourmet", που επισήμως αναμένεται να στεγαστεί μελλοντικά στο Hilton.
Οι σεφ πίσω από το πρώτο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας που απέσπασε ποτέ τόσο υψηλή διάκριση στον οδηγό Michelin, εγκαινιάζουν τη νέα εποχή στις παροχές του νοσοκομείου του Αμαρουσίου, φέρνοντας στους ξενοδοχειακού επιπέδου θαλάμους του snacks όπως τα scrambled αυγά σε μπριός, με αβοκάντο, λαχανίδα και ντομάτα, ή το cheeseburger από αμερικανικό Black Angus short rib, αλλά και πιάτα σαν το φιλέτο λαβράκι με βελουτέ πατάτας πράσου, το σουβλάκι από iberico με λαδόπιτα Ρόδου, ή η ταλιάτα από αμερικάνικο Rib Eye, με μανιτάρια λεμονοριγανάτα και baby πατάτες.
Στο να κλείνουν γλυκά οι ημέρες της περίθαλψης, θα βοηθά η λίστα των επιδορπίων, με προτάσεις σαν τη σφαίρα σοκολάτας με βατόμουρα, την τάρτα λεμονιού με μύρτιλλα, και το γαλακτομπούρεκο με φύλλο κρούστας, ενώ η συνεργασία των δυο σεφ με το Ιασώ προγραμματίζεται μέχρι το τέλος της Άνοιξης να επεκταθεί σε όλα τα φαγητά που σερβίρονται στο νοσοκομείο.