Αέρα ανανέωσης φέρνει στο αγαπημένο στέκι των Νοτίων Προαστίων ο Παύλος Κυριάκης, αναλαμβάνοντας την κουζίνα ενός spot που μιλά ιταλικά, με ελληνική προφορά. Φέρνοντας το μοντέρνο άγγιγμα που εισάγει τη γευστική πρόταση του "Bella Vespa" στη νέα εποχή της γειτονιάς, ο Κυριάκης μιξάρει cucina povera με φινετσάτα υλικά, συνθέτοντας έναν κατάλογο με comfort βάση και sharing λογική.
Έτσι, το μενού φέρνει στη σέντρα πιάτα όπως το χειροποίητο ραβιόλι με ποικιλία άγριων μανιταριών, κρέμα παρμεζάνας και λάδι τρούφας, ή το αφράτο καρπάτσιο μόσχου, με flakes πεκορίνο και dressing εσπεριδοειδών, ενώ pizza και pasta έχουν την τιμητική τους, με τη Μαργαρίτα με φρέσκια μοτσαρέλα και λάδι βασιλικού να είναι αναπόδραστη επιλογή. Στα ζυμαρικά, τα πάκερι με ραγού μοσχάρι, κρέμα μετσοβόνε και μαρμελάδα ντομάτας, έρχονται με άριστο al dente και τα νιόκι με κρέμα παρμεζάνας, μανιτάρια και φρέσκια τρούφα μοσχοβολούν φθινόπωρο.
Μεσογειακό αέρα στο μενού φέρνει η σφυρίδα με άγρια χόρτα και αυγολέμονο, ενώ Rib Eye Steak, Skirt Steak και Osso Buko παίζουν δυνατά στην κρεατοφαγική πλευρά του μενού, πριν το γεύμα κλείσουν κλάσικ γλυκά σαν την τιραμισού με κρασί Μαρσάλα, μασκαρπόνε και καφέ, αλλά και artisanal γεύσεις σαν την Calzone με κόκκινα φρούτα, κρέμα σιμιγδάλι και πραλίνα, σκεπασμένη με ζάχαρη άχνη, σαν ένα χιονισμένο χριστουγεννιάτικο γλύκισμα που θα κάνει τους μερακλήδες να επιστρέφουν εδώ ξανά και ξανά.