Η «Γαλιάντρα» της Δελογιάννη ανεβαίνει Κολωνάκι

Ένα pop up για τις γιορτές έχει ήδη βάλει μπρος η «Γαλιάντρα», η καντίνα των Γωγώ Δελογιάννη, Νέλλη Μποφίλιου και Μιχάλη Δημάκου στον Κεραμεικό, ανηφορίζοντας με signature και νέα πιάτα στο «Yoleni’s» του Κολωνακίου.

Η «Γαλιάντρα» της Δελογιάννη ανεβαίνει Κολωνάκι

Ένα από τα σουξέ του περασμένου καλοκαιριού, που εξακολουθεί να συγκεντρώνει τους θαμώνες του κάτω απ’ τις τέντες της ανοιχτής αυλής του όσο το επιτρέπει ο καιρός, η «Γαλιάντρα» της σεφ Γωγούς Δελογιάννη και των Νέλη ΜποφίλιουΜπλε Παπαγάλος») και Μιχάλη Δημάκου ανηφορίζει για Κολωνάκι, για ένα γιορτινό pop-up στον πολυχώρο «Yoleni’s».

Παλιά γνώριμος του χώρου, αφού έχει παρουσιάσει μαθήματα μαγειρικής στο «Yoleni’s», η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στο Κολωνάκι με signature δημιουργίες όπως τα διάσημα κεφτεδάκια της, πλάι σε χρυσαφένιες τηγανητές πατάτες, ενώ σουξέ της «Γαλιάντρας» σαν τα τραγανά fish n chips, που σερβίρονται πλάι σε σος ταρτάρ, ή τα vegan ριγκατόνι της, με ραγού μανιταριών και πάστα τρούφας, κλειδώνουν τη θέση τους στις επιλογές.

Το μενού όμως, που σερβίρεται καθ’ ολοκληρίαν και μέσω γνωστών υπηρεσιών delivery, συμπληρώνεται από νέα comfort πιάτα όπως οι mafalde με ραγού από μοσχαρίσιο μάγουλο και κρέμα πεκορίνο, αλλά και γενναιόδωρα σάντουιτς, με τηγανητό μπακαλιάρο σε σως ταρτάρ, πορκέτα με ρόκα, μουστάρδα και τουρσί αγγουράκι, ή τηγανητό κοτόπουλο με μαρμελάδα μπέικον και παρμεζάνα, μαζί με ένα ολοκαίνουριο vegan hot dog, με ελεύθερη ζωικών sweet chili mayo και χειροποίητη πίκλα καρότο.

Ωράριο λειτουργίας: Τετάρτη – Σάββατο 13.00-22.00, Κυριακή 13.00-18.00

Περισσότερες πληροφορίες

Γαλιάντρα

Γιατράκου 4, πλατεία Αυδή, Μεταξουργείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.