Save the date για το food festival του «Diego»

Εκπρόσωποι της δημιουργικής νέας γενιάς όπως τα δίδυμα Θάνος Φέσκος – Γιώργος Παπαζαχαρίας του «Delta» και Ιάνθη Μιχαλάκη – Μαρία Αλαφούζου του «Kora Bakery» πιάνουν πάγκο, για ένα απόγευμα με yakitori και βινύλια.

Save the date για το food festival του «Diego»

Ένα νόστιμο δώρο ετοιμάζει για τους foodies της Αθήνας το «Diego», το ανατρεπτικό street-food στέκι του Θησείου, που στις 27 Δεκεμβρίου θα συγκεντρώσει στην αυλή του λαμπερούς εκπροσώπους της δημιουργικής νέας γενιάς της αθηναϊκής γεύσης, για ένα χριστουγεννιάτικο food festival με καλό σκοπό.

Save the date για το food festival του «Diego» - εικόνα 1
Θάνος Φέσκος, Γιώργος Παπαζαχαρίας & Ελένη Σαράντη

Yakitori και βινύλια θα είναι το κεντρικό concept, όπου με funk διάθεση και ασιατική έμπνευση, η στολισμένη αυλή του «Diego», στον πεζόδρομο της Αδριανού, θα γεμίσει με konro ψησταριές και gastro διάθεση. Πάνω από τις φωτιές, ο Θάνος Φέσκος κι ο Γιώργος Παπαζαχαρίας του «Delta», παρέα με τις resident chefs του «Diego», Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρίγκου, αλλά και τον Γιώργο Κατάρα που, μετά από θητείες σε κουζίνες όπως αυτή του «Geranium» στην Κοπεγχάγη, σήμερα ηγείται της κουζίνας του «Vanderveen» στο Άμστερνταμ, θα ετοιμάζουν ο καθένας από μία διαφορετική δημιουργική παραλλαγή για το γιαπωνέζικο σουβλάκι. Παράλληλα, οι Ιάνθη Μιχαλάκη και Μαρία Αλαφούζου, το δίδυμο του πολυσυζητημένου «Kora Bakery», θα αναλάβουν ψωμάκια, πιτούλες και bao buns για να τα βάζουμε μέσα.

Όλα τα έσοδα του project θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια