Save the date για το food festival του «Diego»

Εκπρόσωποι της δημιουργικής νέας γενιάς όπως τα δίδυμα Θάνος Φέσκος – Γιώργος Παπαζαχαρίας του «Delta» και Ιάνθη Μιχαλάκη – Μαρία Αλαφούζου του «Kora Bakery» πιάνουν πάγκο, για ένα απόγευμα με yakitori και βινύλια.

Save the date για το food festival του «Diego»

Ένα νόστιμο δώρο ετοιμάζει για τους foodies της Αθήνας το «Diego», το ανατρεπτικό street-food στέκι του Θησείου, που στις 27 Δεκεμβρίου θα συγκεντρώσει στην αυλή του λαμπερούς εκπροσώπους της δημιουργικής νέας γενιάς της αθηναϊκής γεύσης, για ένα χριστουγεννιάτικο food festival με καλό σκοπό.

Save the date για το food festival του «Diego» - εικόνα 1
Θάνος Φέσκος, Γιώργος Παπαζαχαρίας & Ελένη Σαράντη

Yakitori και βινύλια θα είναι το κεντρικό concept, όπου με funk διάθεση και ασιατική έμπνευση, η στολισμένη αυλή του «Diego», στον πεζόδρομο της Αδριανού, θα γεμίσει με konro ψησταριές και gastro διάθεση. Πάνω από τις φωτιές, ο Θάνος Φέσκος κι ο Γιώργος Παπαζαχαρίας του «Delta», παρέα με τις resident chefs του «Diego», Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρίγκου, αλλά και τον Γιώργο Κατάρα που, μετά από θητείες σε κουζίνες όπως αυτή του «Geranium» στην Κοπεγχάγη, σήμερα ηγείται της κουζίνας του «Vanderveen» στο Άμστερνταμ, θα ετοιμάζουν ο καθένας από μία διαφορετική δημιουργική παραλλαγή για το γιαπωνέζικο σουβλάκι. Παράλληλα, οι Ιάνθη Μιχαλάκη και Μαρία Αλαφούζου, το δίδυμο του πολυσυζητημένου «Kora Bakery», θα αναλάβουν ψωμάκια, πιτούλες και bao buns για να τα βάζουμε μέσα.

Όλα τα έσοδα του project θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.