Ο Θοδωρής Κυριακίδης στο «Varoulko»

Δυναμικές εξελίξεις για το «Varoulko» με την έναρξη της σεζόν.

Ο Θοδωρής Κυριακίδης στο «Varoulko»

Δυναμικές εξελίξεις για το «Varoulko» με την έναρξη της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα ο Θοδωρής Κυριακίδης, ο βραβευμένος σεφ που τον γνωρίσαμε ως επικεφαλής του ξενοδοχείου Myconian Villa Collection και του Top Notch των Χρυσών Σκούφων «Cabbanes Restaurant», έχει αναλάβει head chef του κορυφαίου ελληνικού εστιατορίου κάτω από τη μπαγκέτα του chef – patron Λευτέρη Λαζάρου. «Νοιώθω δέος και μεγάλη τιμή αναλαμβάνοντας αυτό το πόστο σ ένα εμβληματικό εστιατόριο με ιστορία 36 χρόνων όσο και η δική μου ηλικία δηλαδή» ήταν τα πρώτα λόγια που μου είπε ο Κυριακίδης, « είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, και θέλω ν αφήσω το δικό μου αποτύπωμα στην πολύ ξεχωριστή κουζίνα του». Ο Λευτέρης Λαζάρου από την άλλη θεωρεί πως «ο Θοδωρής, είναι ήρεμη δύναμη, ταλαντούχος, δουλευταράς, με πολύ καλό χέρι και ουρανίσκο, εμπνέει τα παιδιά της κουζίνας και πιστεύω ότι η δουλειά της ομάδας μας θα εντυπωσιάσει». Αυτή την περίοδο δουλεύουν τα νέα πιάτα του μενού, και σύντομα θα σας έχουμε τα γευστικά νέα της δοκιμής.

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Τα κορυφαία εστιατόρια των Κυκλάδων

Τα μέρη που επισφραγίζουν τη γαστρονομική υπεροχή του δημοφιλέστερου νησιωτικού συμπλέγματος της χώρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/03/2025

Η επόμενη πίστα του μεζεδοπωλείου σε 5 νέα μαγαζιά

Η κουλτούρα του μεζέ+κρασί/απόσταγμα στην πόλη έχει καινούρια σημεία αναφοράς.

Τι εννοείς κάνουν και στη Θάσο fine dining;

Ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Μαρινόπουλος ερμηνεύει τις σπεσιαλιτέ του νησιού με τρόπο καινοτόμα νόστιμο και σύγχρονες τεχνικές. Σερβίρει τις δημιουργίες του για ένα και μόνο βράδυ στην Αθήνα.

Τα νέα γευστικά highlights του Κεραμεικού

Οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη φαγητογραφία της κουλ γειτονιάς.

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Τα εστιατόρια της Πάρου που ξεχώρισαν στο νησί που έκανε την έκπληξη

Η δημοφιλής Κυκλάδα παρουσιάστηκε εξαιρετικά φορμαρισμένη, με δύο νέους Χρυσούς Σκούφους αλλά και δύο νέα Top Notch.

Ο διάβολος έτρωγε Prada: τι συμβαίνει όταν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας αποφασίζουν να μπουν στην κουζίνα;

Τί συμβαίνει όταν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας φοράνε ποδιές και σκούφους; Ποια είναι τα πιάτα της μόδας; – στην κυριολεξία.

Τι γεύση έχει μια πίτσα των 52 ευρώ;

Κατ' αρχάς, τη γεύση του exclusivity που σερβίρει για πρώτο πιάτο το "Bagatelle Athens", με όλη την αίγλη που συνδέεται με το όνομα του μπολιασμένη στην ατμοσφαιρική αρχοντιά του, και γεύσεις φινετσάτες κι ευφάνταστες, που ταιριάζουν χάρμα στην εκλεκτική του αύρα. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική μας!