Ο Θοδωρής Κυριακίδης στο «Varoulko»

Δυναμικές εξελίξεις για το «Varoulko» με την έναρξη της σεζόν.

Ο Θοδωρής Κυριακίδης στο «Varoulko»

Δυναμικές εξελίξεις για το «Varoulko» με την έναρξη της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα ο Θοδωρής Κυριακίδης, ο βραβευμένος σεφ που τον γνωρίσαμε ως επικεφαλής του ξενοδοχείου Myconian Villa Collection και του Top Notch των Χρυσών Σκούφων «Cabbanes Restaurant», έχει αναλάβει head chef του κορυφαίου ελληνικού εστιατορίου κάτω από τη μπαγκέτα του chef – patron Λευτέρη Λαζάρου. «Νοιώθω δέος και μεγάλη τιμή αναλαμβάνοντας αυτό το πόστο σ ένα εμβληματικό εστιατόριο με ιστορία 36 χρόνων όσο και η δική μου ηλικία δηλαδή» ήταν τα πρώτα λόγια που μου είπε ο Κυριακίδης, « είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, και θέλω ν αφήσω το δικό μου αποτύπωμα στην πολύ ξεχωριστή κουζίνα του». Ο Λευτέρης Λαζάρου από την άλλη θεωρεί πως «ο Θοδωρής, είναι ήρεμη δύναμη, ταλαντούχος, δουλευταράς, με πολύ καλό χέρι και ουρανίσκο, εμπνέει τα παιδιά της κουζίνας και πιστεύω ότι η δουλειά της ομάδας μας θα εντυπωσιάσει». Αυτή την περίοδο δουλεύουν τα νέα πιάτα του μενού, και σύντομα θα σας έχουμε τα γευστικά νέα της δοκιμής.

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.