Την εξαιρετική κουζίνα του Τάσου Μαντή την έχουμε χαρεί και βραβεύσει με Χρυσό Σκούφο τα τελευταία επτά χρόνια στη «Hytra». Ήρθε όμως ο καιρός για τον οραματιστή σεφ να δημιουργήσει το δικό του εστιατόριο, και το «Soil»που πρόκειται να ανοίξει το Οκτώβριο θα στεγαστεί σ' ένα πολύ όμορφο νεοκλασικό στο Παγκράτι, κοντά στο Καλλιμάρμαρο. Το όνομα του εστιατορίου δεν είναι τυχαίο αφού το χώμα, του κήπου του Μαντή στο Αλεποχώρι εν προκειμένω, παίζει καθοριστικό ρόλο σαν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία και την ολιστική προσέγγιση της κουζίνας του. Τα βότανα και τα λαχανικά του μποστανιού του θα παίξουν λοιπόν πρωταγωνιστικό ρόλο στο χαρακτήρα του εστιατορίου και τις αρχές της βιώσιμης λειτουργίας του. Ένας άλλος μικρός κήπος πάντως θα στηθεί στην ταράτσα και την πολύ όμορφη αυλή του εστιατορίου.
Παράλληλα ο Μαντής θέλει να δημιουργήσει ένα δίκτυο μικρών παραγωγών άμεσων συνεργατών του που θα παράγουν προιόντα, λ.χ. φραγκόκοτες, πάπιες, κ.α., βάζοντας το κάτω από την κουλτούρα του «Soil», δίκτυο το οποίο σκοπεύει να μοιραστεί και με άλλους σεφ. Το εστιατόριο θα έχει και μία αίθουσα με chef’stable, διαδραστικό μπαρ που θα φτιάχνει τα ποτά και θα τα σερβίρει με τρόλεϊ, και το φαγητό θα παρουσιάζεται σε ειδικά σχεδιασμένα από τον Μαντή χειροποίητα κεραμικά σκευή σε συνεργασία με το MudLab της Έλια Λαμπίρη . Συνέταιρος του Μαντή και f&b managerτου «Soil» θα είναι ο Άλεξ Μουρίδης. Μέσα στα σχέδιά τους είναι η πραγματοποίηση γαστροτουριστικών εξορμήσεων στο κτήμα στο Αλεποχώρι, με γευσιγνωσίες υλικών και πιθανόν μαγειρέματα.