Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Piedra del Mar»

Το «Piedra del Mar» ξεδιπλώνει τα θέλγητρα του πάνω στα ολόλευκα βότσαλα της φημισμένης παραλίας Μπαρμπάτι στην Κέρκυρα

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Piedra del Mar»

Το «Piedra del Mar» ξεδιπλώνει τα θέλγητρα του πάνω στα ολόλευκα βότσαλα της φημισμένης παραλίας Μπαρμπάτι στην Κέρκυρα. Αν και μετρά περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια ιστορίας, αυτό το πολύ όμορφο all day beach bar & resto δεν σταματά ποτέ να ανανεώνεται, παραμένοντας σταθερά ψηλά στην ατζέντα όσων επιλέγουν το Νησί των Φαιάκων για τις διακοπές τους. Διαμορφωμένο από την Αντριάνα Δέδε με τρόπο που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη χαλάρωση και τη boho chic αισθητική, το «Piedra del Mar» μπαίνει στη δράση από νωρίς το πρωί, με καφέ και ροφήματα στις κομψές ξαπλώστρες που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

Στη συνέχεια βέβαια, στο παιχνίδι μπαίνουν τόσο το πολύ ατμοσφαιρικό lounge bar όσο και το εξαιρετικό εστιατόριο, που παντρεύει τις αφρικανικές πινελιές στην διακόσμηση με την υπέροχη ανεμελιά του κερκυραϊκού καλοκαιριού. Στα highlights του καταλόγου ανήκουν σίγουρα τα αχνιστά μύδια και η signature γαριδομακαρονάδα, ενώ δεν λείπουν οι πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για όσους ακολουθούν ένα υγιεινό διατροφικό μοντέλο, με πιάτα vegan, vegetarian και gluten free.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Piedra del Mar» - εικόνα 1

Μπαρμπάτι, Κέρκυρα, 2663091566, f PIEDRA DEL MAR

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sense υποδέχεται ελληνικό και γαλλικό αμπελώνα σε ειδικές βραδιές

Τέσσερις βραδιές αφιερωμένες στο wine pairing ετοιμάζει το βραβευμένο εστιατόριο με την ατμοσφαιρική θέα στην Ακρόπολη.

05/02/2025

ΑTHeRee: Μαμαδίστικη κουζίνα, μεζέδες και aperivino στη στοά Τοσίτσα

Το νέο μαγειρείο της πόλης φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία συνθήκη γευστικής ρουτίνας και να συστήσει στο ευρύ κοινό τον ροδίτικο αμπελώνα.

Το Symposio at Ark συνεχίζεται με ροδίτικο fine dining

Κατά τη δεύτερη πράξη του Συμποσίου, το εστιατόριο-σημείο αναφοράς της Ρόδου σερβίρει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα στις 13 Φεβρουαρίου.

Πρώτη γεύση από τα Δώδεκα Πιάτα του Παύλου Κυριάκη

Η νέα ταβέρνα στο Κουκάκι μόλις έκανε πρεμιέρα και μιλά τη γλώσσα της γευστικής οικειότητας με προσοχή στη λεπτομέρεια, δίχως περιττές φανφάρες.

Symposio at Ark: Κάθε αρχή και νόστιμη

Ο έμπειρος σεφ Απόστολος Αλτάνης άνοιξε την αυλαία του φετινού γαστρονομικού φεστιβάλ Symposio at Ark, που οργανώνει το "αθηνόραμα" και το εστιατόριο "Ark".

Η κατευναστική νοστιμιά του "Tanpopo"

Δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα του, το ραμενάδικο του Σωτήρη Κοντιζά παραμένει μητροπολιτικά επίκαιρο.

Με το "Anna" ο Γιάννης Κιόρογλου μαθαίνει… ellinika στους Παριζιάνους

Στην παριζιάνικη έδρα του, ο αγαπημένος σεφ της Κρουαζέτ πιάνει πόστο στην πιο posh γειτονιά της πόλης του Φωτός και σερβίρει τα κλασικά της ελληνικής ταβέρνας σε upscale εκδοχές, φέρνοντας αρώματα ελληνικού καλοκαιριού στην καρδιά του χειμωνιάτικου Παρισιού.