Φυσαρμόνικα: Το μεζεδοποτείον-σημείο αναφοράς της Μεσογείων

Δημιουργική ελληνική κουζίνα και προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες δίνουν τον τόνο σε ένα φιλόξενο, παρεΐστικο σκηνικό.

Φυσαρμόνικα: Το μεζεδοποτείον-σημείο αναφοράς της Μεσογείων

Ένας καλός λόγος για να βρεθεί κανείς στον Χολαργό ακούει στο όνομα «Φυσαρμόνικα». Δημιουργική ελληνική κουζίνα και προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες δίνουν τον τόνο σε ένα φιλόξενο, παρεΐστικο σκηνικό. Ο εξωτερικός της χώρος μοιάζει με γνώριμη αυλή, έτοιμη να σε φιλοξενήσει, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και μέτρα.

Φυσαρμόνικα: Το μεζεδοποτείον-σημείο αναφοράς της Μεσογείων - εικόνα 1

Στα τραπέζια φίλοι και παρέες δοκιμάζουν τις εκλεπτυσμένες σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, όπως τα γλειφιτζούρια μπακαλιάρου ή την καρμπονάρα με σκιουφιχτά, όπου η παράδοση συναντάει τη νοστιμιά. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τον εξαιρετικά γευστικό καγιανά με καβουρμά κοτόπουλο, όπως επίσης ένα από τα δημοφιλέστερα πιάτα, τη φωλιά πατάτας με τα τηγανητά αβγά και τη γραβιέρα Ηπείρου. Μην ξεχάσετε να αφήσετε χώρο για σπιτικό γλυκό, αφού πρώτα συνοδεύσετε τις γεύσεις με κρασιά από την πλούσια λίστα, αλλά και κοκτέιλ με ελληνικά αποστάγματα.

Περισσότερες πληροφορίες

Φυσαρμόνικα

Μεσογείων 180, Χολαργός
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.