Τζίτζικας και Μέρμηγκας: Η παρέα ξανά μαζί

Ταυτισμένα με παρεΐστικες εξόδους διαχρονικής νοστιμιάς, τα ένα-κι-ένα μεζεδοπωλεία της εκλεκτής οικογένειας Τζίτζικας και Μέρμηγκας είναι από τα πρώτα στέκια που μας έρχονται στο μυαλό για να ξαναβρεθούμε έξω με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τζίτζικας και Μέρμηγκας: Η παρέα ξανά μαζί

Ταυτισμένα με παρεΐστικες εξόδους διαχρονικής νοστιμιάς, τα ένα-κι-ένα μεζεδοπωλεία της εκλεκτής οικογένειας Τζίτζικας και Μέρμηγκας είναι από τα πρώτα στέκια που μας έρχονται στο μυαλό για να ξαναβρεθούμε έξω με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τζίτζικας και Μέρμηγκας: Η παρέα ξανά μαζί - εικόνα 1

Οικείες γεύσεις, αγαπημένες συνταγές που μυρίζουν Ελλάδα και «πειράζονται» εμπνευσμένα από τους σεφ, φιλικό, μοντέρνο στήσιμο και ευγενικό προσωπικό αποτίνουν σύγχρονο φόρο τιμής στην παραδοσιακή ελληνική μπακαλοταβέρνα – από εδώ ξεκίνησε, άλλωστε, πάνω από δύο δεκαετίες. Η επιτυχία τους μέχρι σήμερα δείχνει ότι εδώ παίρνουν σοβαρά υπόψη τους την ποιότητα. Από την καρδιά της Αθήνας, στα ευρύχωρα πεζοδρόμια της οδού Μητροπόλεως, μια ανάσα από το Σύνταγμα, μέχρι το δροσερό στέκι της Κηφισιάς, στον ήσυχο πεζόδροµο της οδού Δροσίνη, δίπλα από το εµπορικό κέντρο, κι από τον πρώτο διδάξαντα στην πλατεία Παπαδιαμάντη στα Πατήσια που πλέον ποντάρει στη θράκα ως «Τζίτζικας και Μέρμηγκας στα κάρβουνα» μέχρι το δημοφιλές πόστο στην καταπράσινη αυλή στο Χαλάνδρι, ο δικός σας «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» σας περιμένει να ανανεώσετε το ραντεβού σας με τις νοστιμιές της κουζίνας.

Τζίτζικας και Μέρμηγκας: Η παρέα ξανά μαζί - εικόνα 2
Τζίτζικας και Μέρμηγκας: Η παρέα ξανά μαζί - εικόνα 3

Οι εκλεκτές ελληνικές πρώτες ύλες δίνουν τον τόνο στο μενού και αναδεικνύονται έξυπνα σε πιάτα που γιορτάζουν την ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της ποντάροντας στο τρίπτυχο: αγνές πρώτες ύλες, δοκιμασμένος συνδυασμός υλικών, δημιουργικότητα.

Τζίτζικας και Μέρμηγκας: Η παρέα ξανά μαζί - εικόνα 4

Πληθωρικές σαλάτες με ελληνικά deli, εμπνευσμένα ορεκτικά, ελληνικά ΠΟΠ τυριά, διαλεχτά κρέατα στα κάρβουνα και θαλασσινές δημιουργίες δίνουν το «παρών» στο μενού, ενώ ποικιλία σε ελληνικά κρασιά, τσίπουρα, ούζα και μπίρες περιμένουν να τα συνοδεύσουν ιδανικά και να πρωταγωνιστήσουν στις προπόσεις για καλό καλοκαίρι!

Τζίτζικας και Μέρμηγκας: Η παρέα ξανά μαζί - εικόνα 5

Περισσότερες πληροφορίες

Τζίτζικας και Μέρμηγκας στα Κάρβουνα

Πλ. Παπαδιαμάντη 4, Άνω Πατήσια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Αγ. Γεωργίου & Αισχύλου 26, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Μητροπόλεως 12-14, κέντρο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Δροσίνη 12-14, Κηφισιά
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.