Andaman: Ταράτσα στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος

Πιο ανθισμένη, αεράτη και ευωδιαστή από ποτέ, η διώροφη ταράτσα του αγαπημένου ταϊλανδέζικου εστιατορίου των Πετραλώνων φέρνει την ευεξία της Άπω Ανατολής στο αθηναϊκό downtown.

Andaman: Ταράτσα στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος

Πιο ανθισμένη, αεράτη και ευωδιαστή από ποτέ, η διώροφη ταράτσα του αγαπημένου ταϊλανδέζικου εστιατορίου των Πετραλώνων φέρνει την ευεξία της Άπω Ανατολής στο αθηναϊκό downtown.

Andaman: Ταράτσα στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος - εικόνα 1

Ιδανικά προστατευμένη, με τα τραπέζια να έχουν μοιραστεί πλέον σε δύο ορόφους και με τα ανθισμένα τζίντζερ και τις εξωτικές μανόλιες να σκορπούν το άρωμά τους και να φτιάχνουν μοναδικό σκηνικό για τη γευστική γιορτή που μας περιμένει. Εδώ αξίζει να έρθεις νωρίς για να απολαύσεις ένα από τα ομορφότερα αστικά ηλιοβασιλέματα παρέα με ένα από τα tiki cocktails από το ανανεωμένο μπαρ.

Andaman: Ταράτσα στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος - εικόνα 2

Το μενού περιλαμβάνει τα καλύτερα της ταϊλανδέζικης κουζίνας σε εκδοχές φιλικές προς κάθε ουρανίσκο, ενώ οι vegan θα εκπλαγείτε από την ποικιλία πιάτων χωρίς προϊόντα ζωικής προέλευσης, αλλά και στις ωμοφαγικές προτάσεις που ενισχύθηκαν μετά την εμπειρία ενός yoga tour στην Ανατολή. Raw μείγματα με ξηρούς καρπούς, αβοκάντο, αλλά και φιστικοβούτυρο Ταϊλάνδης, που νοστιμίζουν τις σαλάτες, ανάλαφρα καλοκαιρινά πιάτα όπως το φιλέτο μυλοκόπι στη σχάρα με λαχανικά, τεσσάρων ειδών μανιτάρια Ταϊλάνδης και τζίντζερ ή η πράσινη σαλάτα με φιλετάκια σπιτικά καπνισμένης πάπιας και βέβαια φανταστικά κάρι σε διαφορετικές εντάσεις και μεγάλη ποικιλία σε νουντλς και fried rice, όπως το signature Romanos, μια ταϊλανδέζικη «παέγια» με γαρίδες, κοτόπουλο, ανανά, πράσινο κάρι, τζίντζερ και γάλα καρύδας.

Andaman: Ταράτσα στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος - εικόνα 3

Θα τα συνοδεύσετε με ψαγμένες ετικέτες μικρών Ελλήνων παραγωγών –εδώ το κρασί το παίρνουν πολύ σοβαρά– και υπέροχες μουσικές στο φόντο, αφού η καραντίνα ήταν ευκαιρία για να φτιάξουν ολοκαίνουργια compilations.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.