Η ελληνική δημιουργική κουζίνα με τη σφραγίδα του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Καφαλούκου ταίριαξε πολύ στο δημοφιλές στέκι της Αγγέλου Μεταξά στη Γλυφάδα, κι έτσι το φετινό καλοκαίρι ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία στο μενού, πάντα με τα υψηλά στάνταρ του Ομίλου Καστελόριζο. Πιστό στη value for money φιλοσοφία και στην cosy ατμόσφαιρα που το έχουν καθιερώσει, το φιλόξενο εστιατόριο τολμάει να ανανεώνει με φαντασία αγαπημένες ελληνικές γεύσεις παντρεύοντάς τις με έθνικ επιρροές. Ο κομψός, χαρούμενος χώρος, ό,τι πρέπει για κλείσιμο μιας βόλτας στη Γλυφάδα, αρέσει στις παρέες, όπως άλλωστε και τα μοντέρνα πιάτα με ελληνικές ρίζες που μοιράζονται στη μέση.
Ξεχωριστές επιλογές, που αναδεικνύουν το χαρακτήρα της κουζίνας, είναι το χταπόδι σε κενό αέρος με τζατζίκι παντζαριού, πούδρα ελιάς και τζελ μαύρου σκόρδου, το Greek style ceviche με leche de tigre χωριάτικη και γκασπάτσο πιπεριάς, η στριφτόπιτα με ελληνικά τυριά και μέλι και τα σουτζουκάκια κοτόπουλο με χειροποίητο πελτέ και σουμάκ. Επίσης, και φέτος, ο Γρηγόρης Χέλμης του «Με ζεν» υπογράφει έναν κατάλογο με 7 πιάτα, με νοστιμιές όπως η χειροποίητη λούζα τόνου και το πρόβειο μπιφτέκι.