Με νέο πρόσωπο μας υποδέχεται πλέον το διαχρονικό εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου που μετρά περισσότερα από τριάντα χρόνια στο ιταλιάνικο γευστικό στερέωμα της πόλης. Όπως πάντα δραστήριος, ο ιδιοκτήτης του «Da Bruno» Δημήτρης Τσουκάρης αξιοποίησε πλήρως τη μακρά περίοδο της καραντίνας προκειμένου να ανανεώσει ριζικά το μαγαζί που μπαίνει σε μια από κάθε άποψη νέα εποχή. Η αλλαγή γίνεται αισθητή ήδη από τον εξωτερικό χώρο που μετατράπηκε σε έναν καταπράσινο κήπο με δέντρα και στιλάτα μαύρα φερ φορζέ τραπεζοκαθίσματα, αλλά επεκτείνεται και προς τα ενδότερα με ένα ολοκαίνουργιο γυάλινο κελάρι, όπου ξεκουράζονται σε ιδανικές συνθήκες επιλεγμένα ιταλικά και νεοκοσμίτικα κρασιά.
Ολοκαίνουργιος είναι και ο κατάλογος του φαγητού που δημιούργησε ο σεφ σε συνεργασία με την καινούργια ομάδα της κουζίνας, σταχυολογώντας κλασικές ιταλικές σπεσιαλιτέ και βάζοντας παράλληλα στο παιχνίδι μια σειρά από πιάτα που βασίζονται στις ποιοτικές πρώτες ύλες και τη μοντέρνα μαγειρική αντίληψη. Έτσι, πλάι σε εμβληματικές τρικολόρ γεύσεις σαν το vitello tonnato και τη σαλάτα Caprese, βρίσκουμε και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που επιχειρούν μια μοντέρνα ανάγνωση της ιταλικής κουζίνας και περιλαμβάνουν από ριζότο με ψητά χτένια και κρέμα από σέσκουλα ή φρέσκο σολομό μαρινέ με σαντιγί κουνουπιδιού και γαρνιτούρα από κουσκουσάκι κουνουπιδιού και πράσινου μήλου μέχρι χειροποίητο σπαγγέτι με κρέμα από πεκορίνο και κρόκο αβγού που γαρνίρεται με φρέσκια καλοκαιρινή μαύρη τρούφα.
Δεν λείπει η pinsa, η οβάλ και μακρόστενη πρόγονος της pizza. Θα τη χαρείτε σε ενδιαφέροντες συνδυασμούς, όπως η Tartufata με κρέμα και flakes μαύρης τρούφας, μοτσαρέλα, ρόκα και παρμεζάνα, φροντίζοντας βέβαια να κρατήσετε χώρο για τα ωραία ιταλικά γλυκά όπως το αυθεντικό τιραμισού και την πανακότα ή τη σοκολατένια pinsa με φουντούκια και κρέμα από μασκαρπόνε.