Το «Mastello» ξανά κοντά μας

Το όμορφο ψαρο-εστιατόριο επιστρέφει στην Αργυρούπολη από τις 12/9.

Το «Mastello» ξανά κοντά μας

Τα καλοκαίρια του τα περνά παραδοσιακά στην Άνδρο το όμορφο ψαρο-εστιατόριο «Mastello», αλλά πάντα το Σεπτέμβρη επιστρέφει στην Αθήνα. Έτσι και φέτος, ανοίγει ξανά τις πόρτες και την open air αυλή του στην Αργυρούπολη από τις 12/9 όπως πάντα με τον ταλαντούχο Γιάννη Στανίτσα στα ηνία της κουζίνας. Το μοντέρνο θαλασσινό σενάριο του σεφ περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές προτάσεις, που καλύπτουν το φάσμα από μια ταλιάτα τόνου με τσιγαριστά χόρτα και σάλτσα μοσχολέμονου ή το μαγιάτικο φρικασέ με φρέσκα βλαστάρια και πουρέ σελινόριζας μέχρι ένα λαβράκι με κρούστα ντομάτας και θυμάρι που σερβίρεται με ξινό τραχανά ή ένα κριθαρότο καραβίδας για όσους αγαπούν τη θαλασσινή pasta.

Περισσότερες πληροφορίες

Mastello

Αλεξιουπόλεως 56, Αργυρούπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.