Ρεμβάζεις και ταξιδεύεις με τη Μαρίνα Ζέας στο πιάτο χαζεύοντας τα σκάφη, σε ένα γοητευτικό σκηνικό με ιδιαίτερη διακοσμητική άποψη κι εκείνη την αίσθηση ελευθερίας που επιβάλλουν οι αποστάσεις του φετινού καλοκαιριού. Και καθώς το μυαλό αρμενίζει στα νησιά, οι ιωδιούχες λιχουδιές της κουζίνας σιγοντάρουν ιδανικά το ταξίδι και σε στέλνουν μέσω της γεύσης μέχρι τα πιο κοσμοπολίτικα θαλασσινά θέρετρα του κόσμου. To «Hams & Clams» έγινε hot με το που άνοιξε, πριν από λίγα χρόνια, και ανέβασε το γευστικό επίπεδο του Πειραιά καθώς προσέλκυσε θαμώνες από όλη την πόλη. Και όχι τυχαία, αφού πρόκειται για ένα oyster bar-φαινόμενο, που τιμά απολύτως τον όρο φέρνοντας στο τραπέζι εκλεκτά όστρακα, που αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο παρέα με ένα σφηνάκι από το αγαπημένο μας απόσταγμα, σεβίτσε και σασίμι γεμάτα αρώματα, υπέροχα σερβιρισμένα πλατό ωμών θαλασσινών πάνω στο δίσκο με τον πάγο.
Οι ποικιλίες θαλασσινών στη λογική των γαλλικών brasseries αλλά και των ισπανικών tapas bars, όπως το Spanish style χταπόδι με σπασμένη πατάτα και καραμελωμένο κρεμμύδι έχουν άποψη. Τα οπτικά και γευστικά ποιήματά του γιορτάζουν τη θάλασσα, αλλά δεν εξαντλούνται σε αυτήν, καθώς περιλαμβάνουν εκλεκτά ντελικατέσεν, όπως Jamon Iberico, αλλά και vegan Thai bowl με μανιτάρια, ζυμαρικά, ριζότο, κυρίως πιάτα και δυνατά γλυκά, όπως το μπανόφι. Φέτος μάλιστα βρίσκουμε εδώ τα πιάτα της wine pub «The Corks & Forks», όπως το δροσερό Cuban chicken bowl με μαριναρισμένο μπούτι κοτόπουλο, κινόα, μάνγκο και μαύρα φασόλια.