«Το Λοκάλι» είναι ένα γκραν καλοκαιρινό σουξέ

Ήταν το instant hit του περσινού καλοκαιριού και πολύ δύσκολα θα βρεις Αθηναίο, local και μη, που δεν πέρασε έστω και μία φορά από αυτήν τη μαγική αυλή μέσα στην οποία αναπνέει το «Λοκάλι» στου Ψυρρή.

«Το Λοκάλι» είναι ένα γκραν καλοκαιρινό σουξέ

Ήταν το instant hit του περσινού καλοκαιριού και πολύ δύσκολα θα βρεις Αθηναίο, local και μη, που δεν πέρασε έστω και μία φορά από αυτήν τη μαγική αυλή μέσα στην οποία αναπνέει το «Λοκάλι» στου Ψυρρή. Άλλος για να φάει, άλλος για να πιει από τον πρώτο καφέ της ημέρας μέχρι σούπερ κοκτέιλ, νέοι και μεγαλύτεροι, όλοι έγιναν μέρος αυτού του πρωτότυπου all day concept που αγκαλιάζει τους πάντες ισότιμα και ξεχειλίζει από θετική ενέργεια.

Η επιτυχία του concept που δημιούργησαν οι Δημήτρης Κιάκος, Χριστίνα Μοάτσου, Κώστας Σκουλικαράκης και Ρένος Γραμμένος ανάγκασε φέτος το «Λοκάλι» να μεγαλώσει εις ύψος και να σκαρφαλώσει στην ταράτσα. Εκεί, στα ψηλά του υπέροχου πέτρινου κτιρίου, στήθηκε το πολύ ατμοσφαιρικό cocktail bar του μαγαζιού, όπου η ομάδα των bartenders δεν μένει μονάχα πίσω από την μπάρα, αλλά βγαίνει κι έξω για να σου σερβίρει αυτοπροσώπως signature προτάσεις όπως το εξαιρετικά δροσιστικό Αthenian Mule, που παντρεύει το καινούργιο τσίπουρο O/purist με αγγούρι, μοσχολέμονο και τζιτζιμπίρα.

«Το Λοκάλι» είναι ένα γκραν καλοκαιρινό σουξέ - εικόνα 1

Η υπέροχη αυλή, τώρα, με τις μουριές, τα πλατάνια και τα αναρριχητικά φυτά παραμένει το main stage στο «Λοκάλι» και μας υποδέχεται φέτος ακόμη πιο όμορφη και καταπράσινη. Μπαίνει στη δράση από νωρίς για brunch με ελληνικό χρώμα και μας κρατά κοντά της μέχρις αργά, με νέες έξυπνες γεύσεις στον κατάλογο, όπως η σκεπαστή πίτα σχάρας με καλοκαιρινά λαχανικά, το κανταΐφι γαρίδας με ταραμά και μαρμελάδα τσίλι αλλά και η δική τους εκδοχή για σπέσιαλ τυλιχτό σουβλάκι με χειροποίητη πίτα και κεμπάπ φακής.

Περισσότερες πληροφορίες

Λοκάλι (Το)

Σαρρή 44, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.