Πολλοί είναι εκείνοι που εδώ και χρόνια κατατάσσουν το μαγαζί του Ανδρέα Κόλλια και του Κώστα Κατακασίλη στα Καλύβια ανάμεσα στα αγαπημένα τους κρεατοφαγικά στέκια. Και είναι απόλυτα λογικό, καθώς στο επίκεντρο αυτού του «Τριγώνου», που βρίσκεται στην περιοχή από το 1991, τοποθετείται πάντα το κρέας στα καλύτερά του, τόσο αναφορικά με την ποιότητα, καθώς προμηθεύονται ελληνικά κρέατα από τη Μυτιλήνη και τη Θράκη, όσο και αναφορικά με τη διαχείριση, διότι το ψήσιμο εδώ γίνεται με μαστοριά και οι μερίδες ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ενώ δικαιώνουν τη μακρόχρονη φήμη της ταβέρνας.
Τα τραπέζια στη μεγάλη, παραδοσιακή σάλα, στη δροσερή αυλή δίπλα στην πλατεία και αυτά κάτω από τα πεύκα είναι πλέον αυστηρά προσαρμοσμένα στα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, προσφέροντας ένα περιβάλλον άνετο και ασφαλές, ώστε να ξεκινήσει η κρεατοκατάνυξη δίχως έννοιες. Όσο τα κάρβουνα, οι σούβλες και οι σχάρες παίρνουν φωτιά, ξεκινάμε με τα κλασικά ορεκτικά (τζατζίκι, πιπεριές, τυροκαυτερή, άψογα τηγανισμένες πατάτες αλλά και κολοκυθάκια), που μας προετοιμάζουν για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του μενού, το κρέας, το οποίο κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Τα τραπέζια γεμίζουν με λαχταριστό συκώτι και λουκάνικο, μαεστρικά φτιαγμένο κοκορέτσι με ξεροψημένο εντεράκι, ωραία ψημένα παϊδάκια με το απαραίτητο τραγανό λιπάκι και, φυσικά, με ζουμερό, ζυμωμένο με ντομάτα XL μπιφτέκι με χοντρόκοκκη υφή και άπαιχτη σταβλίσια μπριζόλα για τους δυνατούς του είδους.