Το όμορφο all day στέκι της Κάντζας μας υποδέχεται και φέτος το καλοκαίρι στην κατάφυτη, φροντισμένη αυλή του διώροφου αρχοντικού. Έπειτα από μια χειμερινή σεζόν με ένθετες πολιτιστικές εκδηλώσεις κι ένα τρίμηνο μενού αφιερωμένο στην κουζίνα της Λατινικής Αμερικής, το «Zaz» συνεχίζει να πειραματίζεται και να διευρύνει τους ορίζοντές του ανανεώνοντας τα πιάτα του και λανσάροντας μια καινούργια λίστα κοκτέιλ.
Ο μεγάλος εξωτερικός χώρος του νεοκλασικού με την περιποιημένη βλάστηση ανοίγει την όρεξη για δροσερά μπολ και σαλάτες, ανάμεσα στα οποία βρίσκουμε burrata με προζυμένιο ψωμί και μπολ σολομού με μάνγκο, φαγόπυρο και φρέσκα αρωματικά. Στα πιάτα του καλοκαιρινού μενού, πάλι, συναντάμε fusion ιδέες από τις κουζίνες του κόσμου, όπως ταλιάτα με φάβα wasabi, wakame και σουσάμι αλλά και τραγανές γαρίδες γαρνιρισμένες με μεξικάνικη σάλτσα pico de gallo, αβοκάντο και κόλιαντρο.
Η κουζίνα λειτουργεί όλη την ημέρα, ξεκινώντας από προτάσεις για brunch και specialty coffee με δικό τους χαρμάνι και κλείνοντας με αρωματικά κοκτέιλ. Δοκιμάστε το δικό τους B2B Zaz on με τζιν infused με λεμονόχορτο και κόκκινο πιπέρι, λάιμ, σιρόπι βασιλικού και grapefruit bitters για καλοκαιρινά vibes ή επιλέξτε μία από τις 70 ετικέτες της wine list με κρασιά μικρών οινοποιείων.