Το επιλέγουμε σταθερά εκείνες τις φορές που αναζητούμε θαλασσινές γεύσεις στην ενδοχώρα των Αμπελοκήπων το όμορφο εστιατόριο «Ψαροχώρι». Τώρα το καλοκαίρι μάλιστα βγαίνει και στην βεράντα του που εποπτεύει την οδό Τσόχα, σερβίροντας πλάι στα κλασικά του μια ωραία σειρά από νέα πιάτα όπως η σαλάτα με ντοματίνια, πέστο και ανθότυρο αλλά και μια διαφορετική εκδοχή της Αθηναϊκής με φύκια wakame. Ασφαλώς δεν λείπουν και νέες προτάσεις για όσους αγαπούν τα ωμά, σαν το ταρτάρ τόνου, το σεβίτσε τσιπούρας και το ελαφρύ καρπάτσιο από λαβράκι.
Στο «Ψαροχώρι» μύρισε καλοκαίρι
Κι έφερε στους Αμπελοκήπους νέες γεύσεις που μοσχοβολούν θάλασσα.