Στην όλο και πιο δημοφιλή αρένα της ποιοτικής πίτσα ρίχνεται ο Ετιέν Τοπαλιάν με το ολοκαίνουργιο pizza bar που φέρει το όνομά του και άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Νέο Ψυχικό. Ο συνδημιουργός δημοφιλών στεκιών σαν το γειτονικό «Papillon» και το «40Forty» στον Αστέρα παρουσιάζει μια premium εκδοχή του αγαπημένου εδέσματος σε takeaway περιβάλλον, ποντάροντας σε ένα εκλεκτό ζυμάρι που φτιάχνεται με αλεύρι αλεσμένο σε πετρόμυλο. Ζυμώνεται με προζύμι αντί για μαγιά, ξεκουράζεται όσο χρειάζεται για να γίνει πιο ελαφρύ και εύπεπτο, και κατόπιν γαρνίρεται με ποιοτικά toppings σε περίπου τριάντα γευστικά σενάρια: από τη San Daniele & Rucola με σάλτσα ντομάτας S.Marzano, μοτσαρέλα, προσούτο San Daniele, ρόκα, παρμεζάνα και τοματίνια μέχρι τη Mattogiani με μοτσαρέλα, τυρί burrata, λούζα και βολάκι Τήνου. Κάτω από το μότο «In pizza we crust», υπάρχουν ακόμα σαλάτες και κάποιες προτάσεις σε ζυμαρικά, που μπορείτε να δοκιμάσετε και επιτόπου στους ροζ καναπέδες του μαγαζιού που θυμίζουν κουπέ τρένου.
«Etien»: το καινούργιο pizza bar της πόλης είναι ροζ
Στην όλο και πιο δημοφιλή αρένα της ποιοτικής πίτσα ρίχνεται ο Ετιέν Τοπαλιάν με το ολοκαίνουργιο pizza bar που άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Νέο Ψυχικό.