Τι είναι η «Mystilli» που μόλις άνοιξε στο Θησείο;

Από την αρχαία λέξη για την κόρα του ψωμιού παίρνει το όνομά της η νέα all day πρόταση των «nice n easy» στον busy πεζόδρομο της Αδριανού.

Τι είναι η «Mystilli» που μόλις άνοιξε στο Θησείο;

Από την αρχαία λέξη για την κόρα του ψωμιού παίρνει το όνομά της η νέα all day πρόταση από την οικογένεια των «nice n easy» που έπιασε μόλις πόστο στον busy πεζόδρομο της Αδριανού. Προς το παρόν θα βρείτε ποιοτικό καφέ και μια ποικιλία από κυρίως παραδοσιακά γλυκά, τις αμέσως επόμενες ημέρες ωστόσο, οι μηχανές θα ανάψουν στο φουλ και στο παιχνίδι θα μπει η πλήρης κάρτα του μαγαζιού με κλασικές και πιο μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που θα σερβίρονται al fresco, στα τραπέζια που απλώνονται στον πεζόδρομο. Η γνωστή «πράσινη» φιλοσοφία του ομίλου που διαρκώς μεγαλώνει, θα αποτυπώνεται ασφαλώς και στη «Mystilli», με εκλεκτές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς αλλά και πολλές vegan και vegetarian προτάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Mystilli

Αδριανού 7, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.