5 ενδιαφέροντα events για κάθε γούστο υπόσχονται νόστιμες εξόδους την πιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου.
Ειδική μεζεδο-βραδιά στο «Mezze Glyfada» (13/2)
Το όμορφο μεζεδοπωλείο του ομίλου Καστελόριζο στη Γλυφάδα υποδέχεται το βολιώτικο «Μεζέν» για μια σπέσιαλ βραδιά με τον εύγλωττο τίτλο «Πέμπτη και 13, μεζές της προκοπής». Περισσότερα εδώ
Σπέσιαλ τυλιχτά στο «Roll & Roll» (13 & 15/2)
Παρουσίασε από την πρώτη στιγμή μια ποιοτική προσέγγιση στο θέμα σουβλάκι το όμορφο streetfood στέκι της Κολοκοτρώνη, που εδώ και λίγο καιρό σερβίρει επιπλέον κάποια ιδιαίτερα τυλιχτά με την υπογραφή του Χρήστου Μπάρκα. Ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του MasterChef θα είναι μάλιστα παρών την Πέμπτη 13/2 19:00-21:00 και το Σάββατο 15/2 15:00-17:00, τυλίγοντας steak roll με Rib Eye και σος ροκφόρ, fish roll με κροκέτα βακαλάου και σος ταρτάρ καθώς και egg roll με ομελέτα και γαλοτύρι.
Το «Caravin» μας πάει Αργεντινή (16/2)
Συνέχεια στα οινικά του ταξίδια δίνει το ατμοσφαιρικό wine bar του Θησείου. Την Κυριακή 16/02, στις 2μ.μ. , η πυξίδα θα είναι στραμμένη στην Αργεντινή, για μια σπέσιαλ εκδήλωση με ζωντανή μουσική, φαγητό και εικόνες από το Μπουένος Άιρες μέχρι τη Γη του Πυρός. Στο κόστος των € 25/άτομο περιλαμβάνεται ένα πλατό με αργεντίνικα tapas καθώς κι ένα ποτήρι κρασί.
Ο Γιάννης Κιόρογλου στο «Athénée» (18/2)
Ο επόμενος καλεσμένος chef τωv “Gastronomy Tuesdays” που διοργανώνει μια φορά το μήνα το εμβληματικό στέκι της Βουκουρεστίου είναι ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Κιόρογλου που διαπρέπει σε καλά εστιατόρια της Κυανής Ακτής. Στο ειδικό μενού που θα σερβιριστεί, μας περιμένουν πολύ ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ του σεφ σαν το βιτέλο «ταραμάτο», το τραγανό λαβράκι με σάλτσα από σπανακόρυζο καθώς και μοσχάρι, με υφές αγκινάρας Ιερουσαλήμ και βούτυρο Café de Paris (€ 65/άτομο ή € 85 με wine pairing).
Μια βραδιά με νησιωτική αύρα στο «Άδολο» (19/2)
Κρήτη, Σύρος και Σκόπελος συναντιούνται στο ατμοσφαιρικό θαλασσινό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς. Περισσότερα εδώ