Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα

5 ενδιαφέροντα events για κάθε γούστο υπόσχονται νόστιμες εξόδους την πιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου.

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα

5 ενδιαφέροντα events για κάθε γούστο υπόσχονται νόστιμες εξόδους την πιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου.

Ειδική μεζεδο-βραδιά στο «Mezze Glyfada» (13/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 1

Το όμορφο μεζεδοπωλείο του ομίλου Καστελόριζο στη Γλυφάδα υποδέχεται το βολιώτικο «Μεζέν» για μια σπέσιαλ βραδιά με τον εύγλωττο τίτλο «Πέμπτη και 13, μεζές της προκοπής». Περισσότερα εδώ

Σπέσιαλ τυλιχτά στο «Roll & Roll» (13 & 15/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 2

Παρουσίασε από την πρώτη στιγμή μια ποιοτική προσέγγιση στο θέμα σουβλάκι το όμορφο streetfood στέκι της Κολοκοτρώνη, που εδώ και λίγο καιρό σερβίρει επιπλέον κάποια ιδιαίτερα τυλιχτά με την υπογραφή του Χρήστου Μπάρκα. Ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του MasterChef θα είναι μάλιστα παρών την Πέμπτη 13/2 19:00-21:00 και το Σάββατο 15/2 15:00-17:00, τυλίγοντας steak roll με Rib Eye και σος ροκφόρ, fish roll με κροκέτα βακαλάου και σος ταρτάρ καθώς και egg roll με ομελέτα και γαλοτύρι.

Το «Caravin» μας πάει Αργεντινή (16/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 3

Συνέχεια στα οινικά του ταξίδια δίνει το ατμοσφαιρικό wine bar του Θησείου. Την Κυριακή 16/02, στις 2μ.μ. , η πυξίδα θα είναι στραμμένη στην Αργεντινή, για μια σπέσιαλ εκδήλωση με ζωντανή μουσική, φαγητό και εικόνες από το Μπουένος Άιρες μέχρι τη Γη του Πυρός. Στο κόστος των € 25/άτομο περιλαμβάνεται ένα πλατό με αργεντίνικα tapas καθώς κι ένα ποτήρι κρασί.

Ο Γιάννης Κιόρογλου στο «Athénée» (18/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 4

Ο επόμενος καλεσμένος chef τωv “Gastronomy Tuesdays” που διοργανώνει μια φορά το μήνα το εμβληματικό στέκι της Βουκουρεστίου είναι ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Κιόρογλου που διαπρέπει σε καλά εστιατόρια της Κυανής Ακτής. Στο ειδικό μενού που θα σερβιριστεί, μας περιμένουν πολύ ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ του σεφ σαν το βιτέλο «ταραμάτο», το τραγανό λαβράκι με σάλτσα από σπανακόρυζο καθώς και μοσχάρι, με υφές αγκινάρας Ιερουσαλήμ και βούτυρο Café de Paris (€ 65/άτομο ή € 85 με wine pairing).

Μια βραδιά με νησιωτική αύρα στο «Άδολο» (19/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 5

Κρήτη, Σύρος και Σκόπελος συναντιούνται στο ατμοσφαιρικό θαλασσινό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς. Περισσότερα εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Mezze Glyfada

Φοίβης 11 & Αγγ. Μεταξά 34, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Caravin

Ακάμαντος 11, Θησείο
  • Εστιατόρια

Athenee

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.