Τα οινικά ραντεβού του «Monk»

Ειδικές βραδιές για όσους αγαπούν το κρασί αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό wine resto του κέντρου.

Τα οινικά ραντεβού του «Monk»

Ειδικές βραδιές για όσους αγαπούν το κρασί αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό wine resto του κέντρου. Την αυλαία σηκώνει στις 13/2 ένα wine event με επίτιμο προσκεκλημένο το οινοποιείο “Αμπελώνες Βατίστα” από τη Λακωνία. Η Μαρία Βατίστα θα παρουσιάσει τρεις εκλεκτές ετικέτες του κτήματος (το λευκό «Ορίζων», το «Βατίστα ροζέ» και το ερυθρό «50-50»), προσφέροντας μάλιστα ειδικά για τη βραδιά το δεύτερο ποτήρι ή τη δεύτερη φιάλη δωρεάν σε όσους επιλέξουν να τις δοκιμάσουν.
Την Πέμπτη 27/2 σειρά έχει ένα σπέσιαλ wine dinner με τα κρασιά του οινοποιείου “Αμπελώνες Ζαχαριάς” από τη Νεμέα. Ο sommelier του «Monk» Βασίλης Παπαδόπουλος και ο chef Παναγιώτης Βασιλάτος θα παντρέψουν ειδικά για τη βραδιά γεύσεις και οίνο σε ένα ειδικό μενού 6 σταδίων (€ 33 / άτομο), προτείνοντας για παράδειγμα το “Αγιωργήτικο Ροζέ Βιολογικό” σε συνδυασμό με ένα ραβιόλι με καβούρι ή το ερυθρό “Συναστρία” παρέα με μια τάρτα τυριού με σάλτσα από φρούτα του δάσους.

Σημειώστε τέλος, το σεμινάριο “Εισαγωγή στο Μαγικό Κόσμο του Κρασιού” που έρχεται από τις 23/2, χωρισμένο σε τέσσερις διαφορετικούς κύκλους με εισηγητή τον Βασίλη Παπαδόπουλο, το οποίο απευθύνεται τόσο στους ερασιτέχνες όσο και στους επαγγελματίες που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις οινικές γνώσεις τους (κόστος σεμιναρίου € 180 / άτομο).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο David Goodridge πιστεύει πως το φαγητό βρίσκεται στην καρδιά των πραγμάτων

Μία κουβέντα με τον Executive Chef των Thanos Hotels & Resorts για την κουζίνα του σήμερα, την Κύπρο και εστιατόριά της, τις βραβεύσεις και το γαστρονομικό μέλλον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/01/2025

Πού τρώει και πίνει η Αθήνα στις αρχές του 2025

Μία 12άδα από γευστικά σποτ που προστέθηκαν πρόσφατα στον αθηναϊκό χάρτη.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει τι εστί "cena spettacolo" στο "Dal Professore Gastro Bar"

Από τον "προφέσορα" της ιταλικής κουζίνας Νίκο Δημητροκάλη και την ομάδα του ολόφρεσκου γαστρομπάρ στην Πραξιτέλους.

Νέο ωράριο λειτουργίας για το εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού

Ανοιχτό και τις βραδινές ώρες θα είναι το εστιατόριο του μουσείου.

"Sister": Στο Ψυχικό για pad thai και ωραίες μουσικές

Το thai bar restaurant του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη έχει άποψη, γοητεία και νοστιμιά.

Καπάνι Μάρκετ: Το νέο οινορεστοράν του Μεταξουργείου έχει κάτι από Θεσσαλονίκη και Φλώρινα

Η φιλοσοφία της υπαίθριας αγοράς συνυπάρχει με παραδοσιακή γεύση και DJ sets με βινύλια.

Το Cafe Society επιστρέφει στο "Mona Athens"

Από τις 23 Ιανουαρίου και για ένα μήνα, κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, η Γαλλίδα σεφ Justine Pruvot αναλαμβάνει το brunch στο δημοφιλές σποτ του Ψυρρή.