Ένα σπέσιαλ μενού μύησης στην καυτή νοτιοαμερικάνικη κουζίνα σερβίρει εδώ και λίγες ημέρες το όμορφο all day στέκι της Παλλήνης. Στον ένθετο κατάλογο, που θα δίνει το «παρών» στα τραπέζια για δύο περίπου μήνες, οι προτάσεις εμπνέονται από το Μεξικό και το Περού μέχρι την Ουρουγουάη και τη Βραζιλία, φτιάχνοντας ένα ενδιαφέρον γευστικό μωσαϊκό.
Την αρχή κάνουν ενδιαφέρουσες σαλάτες κι από εκεί και πέρα σειρά έχουν οι πολύχρωμες tex mex λιχουδιές –από spicy burritos και enchiladas μέχρι tostadas με γαρίδα και pico de gallo αλλά και ιδιαίτερα tacos με κοτόπουλο ή χοιρινό Iberico με μαρμελάδα από καυτερές πιπεριές, ανανά και κόλιανδρο. Η μοδάτη κουζίνα του Περού εκπροσωπείται με ένα σεβίτσε λευκού ψαριού, με μοσχολέμονο, γλυκοπατάτα, καλαμπόκι και κρεμμύδι, καθώς και δυο ειδών σουβλάκια anticucho (γαρίδα και κοτόπουλο), ενώ δεν λείπει μια μικρή ενότητα αφιερωμένη στα κρεατικά. Γλυκό φινάλε με churros πασπαλισμένα με περουβιανό κακάο αλλά και μιλφέιγ με σάλτσα καραμέλας αρωματισμένη με τσίλι.