Το «Caravin» ταξιδεύει στη Μαδαγασκάρη

Από τη μακρινή Μαδαγασκάρη ξεκινούν οι ταξιδιάρικες θεματικές βραδιές στο ατμοσφαιρικό wine bar του Θησείου.

Το «Caravin» ταξιδεύει στη Μαδαγασκάρη

Από τη μακρινή Μαδαγασκάρη ξεκινούν οι ταξιδιάρικες θεματικές βραδιές στο ατμοσφαιρικό wine bar του Θησείου. Την Κυριακή 3/11 (8.30 μ.μ.) Μαλαγάσιοι που ζουν στην Αθήνα θα προσφέρουν στο «Caravin» μια γερή γεύση της πατρίδας τους, μαγειρεύοντας και παίζοντας μουσική, ενώ το ειδικό μενού (€ 25 κατ’ άτομο με ένα ποτήρι γαλλικό κρασί) που θα σερβιριστεί ανθολογεί και αυτό χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ του νησιού-σταυροδρόμι πολιτισμών: από πιτάκια γεμιστά με κιμά, πατάτα, μυρωδικά και κάρι αλλά και φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες σε γάλα καρύδας μέχρι παραδοσιακή σαλάτα με λάχανο, καρότο, φρέσκα φασολάκια και μυρωδικά καθώς και το Malagasy Romazava, ήτοι μοσχαρίσιο οσομπούκο μαγειρεμένο με χόρτα της Μαδαγασκάρης. Το φινάλε θα έρθει με το επίσης παραδοσιακό γλυκό koba, με μπανάνα, ρυζάλευρο και καραμελωμένα φιστίκια, που ψήνεται σε φύλλα μπανανιάς.

Περισσότερες πληροφορίες

Caravin

Ακάμαντος 11, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.