Από τη μακρινή Μαδαγασκάρη ξεκινούν οι ταξιδιάρικες θεματικές βραδιές στο ατμοσφαιρικό wine bar του Θησείου. Την Κυριακή 3/11 (8.30 μ.μ.) Μαλαγάσιοι που ζουν στην Αθήνα θα προσφέρουν στο «Caravin» μια γερή γεύση της πατρίδας τους, μαγειρεύοντας και παίζοντας μουσική, ενώ το ειδικό μενού (€ 25 κατ’ άτομο με ένα ποτήρι γαλλικό κρασί) που θα σερβιριστεί ανθολογεί και αυτό χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ του νησιού-σταυροδρόμι πολιτισμών: από πιτάκια γεμιστά με κιμά, πατάτα, μυρωδικά και κάρι αλλά και φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες σε γάλα καρύδας μέχρι παραδοσιακή σαλάτα με λάχανο, καρότο, φρέσκα φασολάκια και μυρωδικά καθώς και το Malagasy Romazava, ήτοι μοσχαρίσιο οσομπούκο μαγειρεμένο με χόρτα της Μαδαγασκάρης. Το φινάλε θα έρθει με το επίσης παραδοσιακό γλυκό koba, με μπανάνα, ρυζάλευρο και καραμελωμένα φιστίκια, που ψήνεται σε φύλλα μπανανιάς.
Το «Caravin» ταξιδεύει στη Μαδαγασκάρη
Από τη μακρινή Μαδαγασκάρη ξεκινούν οι ταξιδιάρικες θεματικές βραδιές στο ατμοσφαιρικό wine bar του Θησείου.