Μια σπέσιαλ βραδιά food & wine pairing ετοιμάζει το «Zinglee» στο Κολωνάκι. Την Τετάρτη 23/10 το all day bistro από την οικογένεια των «nice n easy» υποδέχεται το Κτήμα Semeli από τη Νεμέα, ενώ ο executive chef του εστιατορίου Χρήστος Αθανασιάδης προτείνει ένα ειδικό μενού 5 πιάτων, κομμένο και ραμμένο στις γεύσεις και τα αρώματα των κρασιών-πρωταγωνιστών. Ξεναγός της βραδιάς θα είναι ο δημιουργός του κτήματος Λεωνίδας Νασιάκος, ο οποίος έρχεται φέρνοντας μαζί του και το ολοκαίνουργιο Semeli Estate Spondee 2016, ένα ξεχωριστό blend από Syrah, Merlot και Cabernet Sauvignon που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό.
Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς:
Καρπάτσιο από Καπνιστό Οξύρρυγχο Γεροντίδη
Semeli Estate, Aetheria 2018, Μαλαγουζιά - Chardonnay
Ντοματόρυζο με Μαριναρισμένη Λακέρδα
Semeli Estate, Elixir 2018, Gewürztraminer
Λαχανικά στη Σχάρα με Vinaigrette Μελιού, Ψητή Φέτα, Καρύδια και Κορινθιακές Σταφίδες
Semeli Estate, Delear 2018, Syrah - Grenache Rouge
Μοσχαράκι Ραγού με Αμπελοφάσουλα
Semeli Estate, Spondee 2016, Syrah - Merlot - Cabernet Sauvignon
Μους Σοκολάτας σε Βάση Μπισκότου Κανέλας με Γλυκό του Κουταλιού Σταφύλι
Τιμή: € 35 κατ’άτομο