Αρτιστίκ brunch στην ταράτσα

Σε brunch ρυθμούς συντονίζεται η πολύ όμορφη ταράτσα του ατμοσφαιρικού ξενοδοχείου «The Artist» στου Ψυρρή.

Αρτιστίκ brunch στην ταράτσα

Σε brunch ρυθμούς συντονίζεται η πολύ όμορφη ταράτσα του ατμοσφαιρικού ξενοδοχείου «The Artist» στου Ψυρρή. Από αυτήν την Κυριακή λοιπόν και κάθε σαββατοκύριακο, από τις 11.30 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, στη δράση μπαίνει μια ειδική κάρτα γεμάτη ενδιαφέρουσες ιδέες. Τα αβγά έχουν ασφαλώς την τιμητική τους (μπένεντικτ, στραπατσάδα, γαλλική ομελέτα αλλά και τηγανητά με σπαράγγια, αβγοτάραχο και ζυμωτό ψωμί), μαζί με γλυκά και αλμυρά pancakes, όπως αυτά με μπέικον, ντομάτα, τσένταρ, αβγό και σιρόπι σφενδάμου. Αν, τώρα, πεινάτε λίγο παραπάνω, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα σάντουιτς και τα πληθωρικά μπέργκερ με μοσχαρίσιο κιμά Black Angus και σπιτική σος BBQ ή κοτόπουλο πανέ σε πάνκο, που σερβίρεται με ρόκα και μοτσαρέλα. Σημειώστε ακόμη ότι αυτή η όμορφη –και στην πραγματικότητα διπλή– ταράτσα που γνωρίσαμε το περασμένο καλοκαίρι σύντομα θα ντυθεί με συρόμενες περιμετρικές τζαμαρίες και θα μας κάνει συντροφιά όλο το χειμώνα.

Περισσότερες πληροφορίες

The Artist

(ξεν. «The Artist Athens»), Μελανθίου 4, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.