Ο Ερβέ Προνζάτο έχει υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του. Μιλάμε για έναν από τους πιο δημιουργικούς σεφ που έχουν περάσει από την ελληνική γαστρονομική σκηνή, βραβευμένο πολλές φορές από τους Χρυσούς Σκούφους.
Προσφάτως ο Ερβέ επέστρεψε στην Αθήνα όπου θα ξαναμαγειρέψει ύστερα από πολλά χρόνια. Ετοιμάζει το δικό του εστιατόριο, πιθανόν στα Πετράλωνα, το οποίο θα είναι μικρό, fine dining μεν cool δε, με ανοιχτή κουζίνα και μια μεγάλη μπάρα μπροστά της όπου θα τρώμε σε άμεση επαφή με τους σεφ και τη μαγειρική δράση. Το εστιατόριο θ' ανοίξει μάλλον τον Ιανουάριο και θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τις εξελίξεις. Well come back Hervé!