Ένα πολύ ενδιαφέρον γευστικό κουβάρι για κάθε στιγμή της ημέρας ξετυλίγει εδώ και λίγο καιρό το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο «V1935», στην καρδιά της πόλης. Δίνοντας νέα ζωή σε ένα γοητευτικό κτίριο με αύρα Μεσοπολέμου, το οποίο στέγαζε κάποτε το πρώτο μπακάλικο των αδερφών Βασιλόπουλου, ξεκινά τη δράση του από νωρίς στο all day bistrot του ισογείου με την ξεχωριστή vintage αισθητική.
Το στοιχείο της πέτρας κυριαρχεί, ένα ξύλινο ψυγείο πάγου-αντίκα, που χρονολογείται από το 1920, μας ταξιδεύει μαζί με το πρώτο μπουκάλι της Φιξ στα χρόνια του Μεσοπολέμου, ενώ οι γεύσεις που προτείνει ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Στανίτσας προβάλλουν το ελληνικό στοιχείο με μοντέρνα οπτική: δροσερή ελληνική σαλάτα με τηγανητή φέτα σε κρούστα ρίγανης, καπνιστό χέλι με σπανάκι και βινεγκρέτ ροδιού, ελαφρύς μουσακάς σε ατομικό σκεύος με αρνίσιο κιμά και κρέμα γραβιέρας, πολύ εντυπωσιακό γαλακτομπούρεκο με κραμπλ τσουρεκιού και παγωτό κανέλας.
Ανεβαίνοντας τώρα στο πολύ όμορφο roof garden του ξενοδοχείου, η θολωτή οροφή ανοίγει και υπόσχεται δροσερές βραδιές κάτω από τον ουρανό. Κομψές swing μουσικές γεμίζουν το χώρο, ασπρόμαυρες ταινίες του βωβού κινηματογράφου προβάλλονται στον τοίχο και η όρεξη ανοίγει για τις εξαιρετικές πίτσες του Λευτέρη Τσαουσάκη με τη χειροποίητη ναπολιτάνικη ζύμη.
Αυτή με σταφύλι, ρικότα και φέτα βάζει υποψηφιότητα για την πίτσα του καλοκαιριού, η vegan πίτσα με φυτικά τυριά αφουγκράζεται τις διατροφικές τάσεις της εποχής, ενώ δεν λείπουν οι σαλάτες, τα ζυμαρικά και τα signature cocktails, όπως αυτό με τη βιολογική aloe vera από την προσωπική καλλιέργεια του ιδιοκτήτη, για μια καλοκαιρινή βραδιά με τα όλα της στο αθηναϊκό downtown.