Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες

Ανακαινισμένος και λαμπερός, ο κομψός πολυχώρος του ομίλου Σταθοκωστόπουλου σου δημιουργεί κάθε στιγμή της ημέρας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες

Ανακαινισμένος και πολύ λαμπερός, ο κομψός πολυχώρος του ομίλου Σταθοκωστόπουλου στη Βούλα σου δημιουργεί κάθε στιγμή της ημέρας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί, όπου μπορείς να απολαύσεις μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές, να φας καλά και να περάσεις τέλεια.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες - εικόνα 1

Σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, το εστιατόριο του «Riviera Coast» είναι προορισμός και αφετηρία για ταξίδια στα γοητευτικά νερά της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας, με μια πολύ δροσερή γκασπάτσο λαχανικών με φρέσκια ντομάτα και μπρουσκέτες σκόρδου, ένα φανταστικό καρπάτσιο ξιφία με φύκια wakame και σορμπέ λεμονιού, ζυμαρικά δικής τους παραγωγής, όπως τα μαύρα ταλιολίνι με αχινό, σκόρδο και ξύσμα λεμονιού, χωρίς να λείπουν οι εκλεκτές κοπές κρεάτων, που ψήνονται εξαιρετικά σε φούρνο Josper, και το φρέσκο ψάρι.

Στο all day cafe-bar ερχόμαστε από νωρίς για τον πρώτο καφέ της ημέρας με θέα στη θάλασσα, για υπέροχα γλυκά όπως το μιλφέιγ με παγωτό καϊμάκι (τα πάντα παρασκευάζονται εδώ, στο δικό τους ζαχαροπλαστείο) και πολύ ωραία πίτσα με παραδοσιακό ιταλικό ζυμάρι, που ψήνεται σε ειδικό φούρνο κι έρχεται πάντα αχνιστή και μυρωδάτη.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες - εικόνα 2

Τα βράδια ο χώρος γίνεται ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός, η θέα στη φωτισμένη ακτογραμμή συναρπάζει και οι στιλάτες μουσικές συναντούν τα πολύ ιδιαίτερα κοκτέιλ όπως το Summer Trip, με ρούμι, αγαύη, ανανά, μανταρίνι, πιπεράτες νότες βασιλικού και τζίντζερ, και το Acapulco, που παντρεύει τη βότκα με το σιρόπι bubble gum και τα raspberries. Σέρβις, όπως πάντα, πολύ καλό και σημαντική η δυνατότητα για φιλοξενία εκδηλώσεων κάθε είδους στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του πολυχώρου πάνω στη θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Riviera Coast

Λεωφ. Κων. Καραμανλή 18, Bούλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.