«Ορίζοντες Λυκαβηττού»: Γαστρονομία και θέα σε ιδανικό pairing

Το εμβληματικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο είναι η πρώτη ιδέα που μας έρχεται στο μυαλό κάθε καλοκαίρι όταν θέλουμε να απολαύσουμε ένα ατμοσφαιρικό γεύμα ή δείπνο με θέα που μας ταξιδεύει.

«Ορίζοντες Λυκαβηττού»: Γαστρονομία και θέα σε ιδανικό pairing

Το εμβληματικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο είναι η πρώτη ιδέα που μας έρχεται στο μυαλό κάθε καλοκαίρι όταν θέλουμε να απολαύσουμε ένα ατμοσφαιρικό γεύμα ή δείπνο με θέα που μας ταξιδεύει. Με το ξεχωριστό σκηνικό του Λόφου Λυκαβηττού και το πιο συγκλονιστικό πανόραμα της πόλης να απλώνεται μπροστά μας, τα καλοστρωμένα τραπέζια, το έμπειρο σέρβις και την αύρα ενός διαχρονικά καλού εστιατορίου, η όλη εμπειρία εδώ θέτει τον πήχη ψηλά.

Φρέσκα βότανα κι εποχικά μυρωδικά αρωματίζουν τα πιάτα που υπογράφει ο executive chef Σίμος Τριανταφύλλου, ο οποίος αναδεικνύει με φαντασία, γνώση και τεχνική τις εκλεκτές πρώτες ύλες και τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Οικείες γεύσεις και μνήμες συναντούν τις σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές και τις διεθνείς επιρροές, σε ένα μενού που καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Για μεσημεριανές αποδράσεις όταν θέλουμε να αισθανθούμε σαν να κάνουμε διακοπές στο κέντρο της πόλης, για συναντήσεις με φίλους που επισκέπτονται την Αθήνα ή για ρομαντικό δείπνο, με τον αττικό ουρανό να αλλάζει χρώματα καθώς το δειλινό δίνει τη θέση του στα φώτα του αστικού ορίζοντα, όποια κι αν είναι η διάθεσή μας, αυτό το εστιατόριο-προορισμός μάς αφήνει πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Αριστίππου 1, Λόφος Λυκαβηττού
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.