Πριν το Πάσχα το περιμέναμε το θαλασσινό resto του Ηλία Μπαλάσκα, ωστόσο τα φώτα στην οδό Δημητρακοπούλου άναψαν τελικά πριν λίγες ημέρες. Το γωνιακό μαγαζί με τις μεγάλες τζαμαρίες και το μωσαϊκό στο πάτωμα να παραπέμπει στις εποχές που λειτουργούσε ως καφενείο χωρά όλα κι όλα σαράντα καθίσματα, όσα χρειάζονται δηλαδή για να ξετυλίξει ο ταλαντούχος σεφ και η ομάδα του ένα ενδιαφέρον σενάριο προσεγμένης ψαροφαγίας με παρεΐστικο χαρακτήρα.
Από την ανοιχτή κουζίνα βγαίνουν μια σαρδέλα παντρεμένη με πιπεριά και χαρίσα ή ένας γαύρος σε φύκια δίνοντας το στίγμα των θαλασσινών γεύσεων που σταδιακά θα εμπλουτίζονται με νέες προτάσεις και ιδιαίτερη έμφαση στα εποχιακά και δη βιολογικά υλικά.