«Seawolf» με θαλασσινό αέρα στο Κουκάκι

Τα φώτα στο θαλασσινό resto του Ηλία Μπαλάσκα άναψαν πριν λίγες ημέρες.

«Seawolf» με θαλασσινό αέρα στο Κουκάκι

Πριν το Πάσχα το περιμέναμε το θαλασσινό resto του Ηλία Μπαλάσκα, ωστόσο τα φώτα στην οδό Δημητρακοπούλου άναψαν τελικά πριν λίγες ημέρες. Το γωνιακό μαγαζί με τις μεγάλες τζαμαρίες και το μωσαϊκό στο πάτωμα να παραπέμπει στις εποχές που λειτουργούσε ως καφενείο χωρά όλα κι όλα σαράντα καθίσματα, όσα χρειάζονται δηλαδή για να ξετυλίξει ο ταλαντούχος σεφ και η ομάδα του ένα ενδιαφέρον σενάριο προσεγμένης ψαροφαγίας με παρεΐστικο χαρακτήρα.

Από την ανοιχτή κουζίνα βγαίνουν μια σαρδέλα παντρεμένη με πιπεριά και χαρίσα ή ένας γαύρος σε φύκια δίνοντας το στίγμα των θαλασσινών γεύσεων που σταδιακά θα εμπλουτίζονται με νέες προτάσεις και ιδιαίτερη έμφαση στα εποχιακά και δη βιολογικά υλικά.

Περισσότερες πληροφορίες

Seawolf

Δημητρακοπούλου 35, Kουκάκι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.