Η όμορφη «Gargaretta» υφαίνει εδώ και λίγο ένα καλογραμμένο all day σενάριο στους πρόποδες της Ακρόπολης. Ο μακρόστενος χώρος με τις μεγάλες τζαμαρίες που ανοίγουν για το καλοκαίρι, ανοίγει από νωρίς με καλό καφέ και ενδιαφέρουσες προτάσεις για πρωινό και brunch, ενώ ποντάρει για τη συνέχεια σε μεσογειακές γεύσεις, tapas και πλατό τυριών και αλλαντικών, που κόβονται εκείνη την ώρα και μπορείτε να αγοράσετε και για το σπίτι. Το ίδιο ισχύει και για τα ψαγμένα προϊόντα που θα δείτε να κοσμούν τα ράφια του, ενώ δεν λείπουν τα cocktail και τα κρασιά που θα δροσίσουν τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές.
Ακριβώς απέναντι τώρα, το «Point A» άνοιξε μόλις τις πόρτες του για φέτος στην κορυφή του ξενοδοχείου «Ηρώδειον». Ανανεωμένο -ιδιαίτερα στα της μπάρας του που ενισχύεται φέτος με τα signature cocktail της Barflies και τις πρωτότυπες προτάσεις σε barfood-, προσφέρει σταθερά ένα από τα ωραιότερα 360 πανοράματα στην πόλη και τον ιερό βράχο μαζί με τις μοντέρνες ελληνικές γεύσεις των σεφ Μανώλη Μαυριγιαννάκη και Μάριου Πιρπιρίδη που φωτίζουν συνταγές και υλικά της χώρας μας: από τους all time classic λουκουμάδες με μανούρι Ελασσόνας μέχρι το κερκυραϊκό σοφρίτο με μοσχαρίσιο φιλέτο και το ναξιώτικο πατούδο με αρνάκι, σέσκουλα, γλυκοπατάτα και ψητά σκόρδα.