Ένα νέο φεστιβάλ για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living ετοιμάζεται για τις 11-13 Μαΐου, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του χώρου των βιολογικών και φυσικών προϊόντων, όσο και στο καταναλωτικό κοινό. Kατά τη διάρκεια και των τριών ημερών του φεστιβάλ, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα πραγματοποιηθούν εντυπωσιακά live cooking shows. Η καταξιωμένη και έμπειρη σεφ Ντίνα Νικολάου, η οποία είναι και η ambassador του φεστιβάλ, θα είναι παρούσα και τις τρεις ημέρες και θα πραγματοποιεί γαστρονομικές επιδείξεις με βιολογικά και φυσικά προϊόντα των εκθετών.
Φυσικά, πλήθος άλλων σεφ θα τη συνοδεύσουν σε αυτή τη γαστριμαργική εμπειρία, όπως ο γνωστός από την τηλεοπτική και μαγειρική του πορεία chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο επίσημος chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean Marie Hoffmann, ο chef των εστιατορίων «Nice n Easy» Χρήστος Αθανασιάδης, αλλά και γνωστές food bloggers, όπως η «Funky Cook», Εύα Μονοχάρη, η «The Ηealthy Cook», Εύη Σκούρα, και η «Πάστα Φλώρα», Ιωάννα Χαλμούκη.
Η μαγειρική, λοιπόν, σκηνή του bio festival θα πλημμυρίσει από εποχικά φρούτα, λαχανικά και βιολογικά προϊόντα κάθε λογής, ενώ τα live cooking shows θα έχουν διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά την εκτέλεση των συνταγών, να θέσουν ερωτήματα, να συνομιλήσουν με την Ντίνα, τους σεφ και τις bloggers και να δοκιμάσουν τις γευστικές τους δημιουργίες.