7 σεφ μαγειρεύουν στο 1ο Bio Festival

Τα μαγειρέματα με βιολογικά και φυσικά προϊόντα από καταξιωμένους σεφ θα πρωταγωνιστήσουν στη διάρκεια του νέου φεστιβάλ για βιολογικά προϊόντα.

7 σεφ μαγειρεύουν στο 1ο Bio Festival

Ένα νέο φεστιβάλ για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living ετοιμάζεται για τις 11-13 Μαΐου, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του χώρου των βιολογικών και φυσικών προϊόντων, όσο και στο καταναλωτικό κοινό. Kατά τη διάρκεια και των τριών ημερών του φεστιβάλ, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα πραγματοποιηθούν εντυπωσιακά live cooking shows. Η καταξιωμένη και έμπειρη σεφ Ντίνα Νικολάου, η οποία είναι και η ambassador του φεστιβάλ, θα είναι παρούσα και τις τρεις ημέρες και θα πραγματοποιεί γαστρονομικές επιδείξεις με βιολογικά και φυσικά προϊόντα των εκθετών.

7 σεφ μαγειρεύουν στο 1ο Bio Festival - εικόνα 1
Η Ντίνα Νικολάου

Φυσικά, πλήθος άλλων σεφ θα τη συνοδεύσουν σε αυτή τη γαστριμαργική εμπειρία, όπως ο γνωστός από την τηλεοπτική και μαγειρική του πορεία chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο επίσημος chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean Marie Hoffmann, ο chef των εστιατορίων «Nice n Easy» Χρήστος Αθανασιάδης, αλλά και γνωστές food bloggers, όπως η «Funky Cook», Εύα Μονοχάρη, η «The Ηealthy Cook», Εύη Σκούρα, και η «Πάστα Φλώρα», Ιωάννα Χαλμούκη.

Η μαγειρική, λοιπόν, σκηνή του bio festival θα πλημμυρίσει από εποχικά φρούτα, λαχανικά και βιολογικά προϊόντα κάθε λογής, ενώ τα live cooking shows θα έχουν διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά την εκτέλεση των συνταγών, να θέσουν ερωτήματα, να συνομιλήσουν με την Ντίνα, τους σεφ και τις bloggers και να δοκιμάσουν τις γευστικές τους δημιουργίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Miyoko Schinner είναι μια vegan αντάρτισσα

H Ιαπωνο-Αμερικανή vegan chef και επιχειρηματίας μιλά στο "α" λίγο πριν την εμφάνισή της στην σκηνή του TEDx Athens για τη γαστρονομική της επανάσταση, τα φυτικής προέλευσης προϊόντα και πώς ο διατροφικός ακτιβισμός άλλαξε τη ζωή της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
03/10/2024

Preview: Ο Άνταμ Κοντοβάς σε fusion με το "Rock ‘n’ Roll"

O δημοφιλής out of the box σεφ αλλάζει ριζικά το μενού του εμβληματικού μπαρ-ρεστοράν.

Γευστική βόλτα στην Καλλιθέα: Από fine dining μέχρι θαλασσινά μεζεδάκια

Η Καλλιθέα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών, και ακολουθούν πέντε εστιατόρια που καλύπτουν από fine dining εμπειρίες μέχρι all-day στέκια και παραδοσιακές γεύσεις.

Μπήκαμε στην "Παρέα της Φανής" στο Χαλάνδρι

Μια κρεατοταβέρνα γειτονιάς αυθεντική κι ανεπιτήδευτη, με μεζέδες που θα ζήλευαν πολλά στυλάτα meat houses, έχει γίνει αθόρυβα σταθερό στέκι δεινών κρεατοφάγων της πόλης.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Fine dining σε σούπερ τιμή πλάι στο κύμα

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για ένα γαστρονομικό δείπνο με τον ήχο του κύματος στα αυτιά μας.

Εκεί τρώνε όλοι: Η πιο hot foodie πιάτσα της Αθήνας αυτή τη στιγμή

Βρίσκεται, προφανώς, στα πέριξ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων και μπορείς να αντιληφθείς τους λόγους.

3 γευστικά spot στο Μαρούσι

Το Μαρούσι προσφέρει μια ποικιλία από γευστικές επιλογές για κάθε γούστο.