7 σεφ μαγειρεύουν στο 1ο Bio Festival

Τα μαγειρέματα με βιολογικά και φυσικά προϊόντα από καταξιωμένους σεφ θα πρωταγωνιστήσουν στη διάρκεια του νέου φεστιβάλ για βιολογικά προϊόντα.

7 σεφ μαγειρεύουν στο 1ο Bio Festival

Ένα νέο φεστιβάλ για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living ετοιμάζεται για τις 11-13 Μαΐου, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του χώρου των βιολογικών και φυσικών προϊόντων, όσο και στο καταναλωτικό κοινό. Kατά τη διάρκεια και των τριών ημερών του φεστιβάλ, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα πραγματοποιηθούν εντυπωσιακά live cooking shows. Η καταξιωμένη και έμπειρη σεφ Ντίνα Νικολάου, η οποία είναι και η ambassador του φεστιβάλ, θα είναι παρούσα και τις τρεις ημέρες και θα πραγματοποιεί γαστρονομικές επιδείξεις με βιολογικά και φυσικά προϊόντα των εκθετών.

7 σεφ μαγειρεύουν στο 1ο Bio Festival - εικόνα 1
Η Ντίνα Νικολάου

Φυσικά, πλήθος άλλων σεφ θα τη συνοδεύσουν σε αυτή τη γαστριμαργική εμπειρία, όπως ο γνωστός από την τηλεοπτική και μαγειρική του πορεία chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο επίσημος chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean Marie Hoffmann, ο chef των εστιατορίων «Nice n Easy» Χρήστος Αθανασιάδης, αλλά και γνωστές food bloggers, όπως η «Funky Cook», Εύα Μονοχάρη, η «The Ηealthy Cook», Εύη Σκούρα, και η «Πάστα Φλώρα», Ιωάννα Χαλμούκη.

Η μαγειρική, λοιπόν, σκηνή του bio festival θα πλημμυρίσει από εποχικά φρούτα, λαχανικά και βιολογικά προϊόντα κάθε λογής, ενώ τα live cooking shows θα έχουν διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά την εκτέλεση των συνταγών, να θέσουν ερωτήματα, να συνομιλήσουν με την Ντίνα, τους σεφ και τις bloggers και να δοκιμάσουν τις γευστικές τους δημιουργίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/11/2024

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.