Οι Τετάρτες στο ατμοσφαιρικό bar restaurant του Κεφαλαρίου είναι αφιερωμένες στο εκλεπτυσμένο pairing οίνου και φαγητού. Η αρχή έγινε ήδη με το πρώτο event που ήταν αφιερωμένο στις ετικέτες από το βόρειο κομμάτι της Κοιλάδας του Ροδανού και η συνέχεια προμηνύεται εξίσου ενδιαφέρουσα. Πιο συγκεκριμένα, σειρά έχει το boutique οινοποιείο Μανουσάκη από την Κρήτη (27/3), ενώ τα δύο επόμενα ραντεβού θα στρέψουν ξανά τους προβολείς από τη μία στη Βουργουνδία και τον οίκο Joseph Drouhin και από την άλλη στα εξαιρετικά κρασιά του Bodegas Krontiras που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Κροντιράς στην Αργεντινή.
Σε κάθε περίπτωση ο ταλαντούχος executive chef του εστιατορίου Χρόνης Δαμαλάς προτείνει ένα διαφορετικό κάθε φορά ειδικό μενού, κομμένο και ραμμένο στα φιλοξενούμενα κρασιά και το terroir τους ούτως ώστε να αναδειχθούν τα αρώματα και ο χαρακτήρας τους, ενώ ο Αδάμ Τσαρούχης ντύνει όπως πάντα τις Τετάρτες στο «Cash» με τη μελωδική φωνή του.