Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί

Αυξάνονται και πληθύνονται τα οινόφιλα στέκια «Warehouse» που γνωρίσαμε αρχικά στα Εξάρχεια και κατόπιν στην Πλάκα.

Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί

Αυξάνονται και πληθύνονται τα οινόφιλα στέκια «Warehouse» που γνωρίσαμε αρχικά στα Εξάρχεια και κατόπιν στην Πλάκα. Εδώ και λίγο καιρό το τρίτο μέλος της οικογένειας, το «Warehouse Edge» άνοιξε τις πόρτες του στην ανερχόμενη περιοχή γύρω από το Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με μίνιμαλ ατμόσφαιρα και την ίδια αγάπη που έχουν και τα αδερφάκια του για τον καφέ, το φαγητό και το κρασί.

Όσον αφορά το τελευταίο, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα καλιφορνέζικα και εν γένει νεοκοσμίτικα κρασιά, χωρίς να λείπει και ο ελληνικός αμπελώνας, σε μια λίστα με περίπου 100 ετικέτες, οι περισσότερες εκ των οποίων σερβίρονται και σε ποτήρι. Θα τα συνοδεύσετε με τις προτάσεις του σεφ Βασίλη Γεωγλερή που παίζουν σε διάφορα τερέν και περιλαμβάνουν από φιλέτο με σος πιπεριού και ανοιχτή φοκάτσια με αστακό μέχρι κονσομέ κακκαβιάς και στριφτούδια με μπρόκολο και πάστα τρούφας. Πλούσιος κατάλογος πρωινού, single origin καφέδες, κοκτέιλ και premium spirits.

Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Warehouse Edge

Πεισιστράτου 4, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει τι εστί "cena spettacolo" στο "Dal Professore Gastro Bar"

Από τον "προφέσορα" της ιταλικής κουζίνας Νίκο Δημητροκάλη και την ομάδα του ολόφρεσκου γαστρομπάρ στην Πραξιτέλους.

14/01/2025

Νέο ωράριο λειτουργίας για το εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού

Ανοιχτό και τις βραδινές ώρες θα είναι το εστιατόριο του μουσείου.

"Sister": Στο Ψυχικό για pad thai και ωραίες μουσικές

Το thai bar restaurant του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη έχει άποψη, γοητεία και νοστιμιά.

Καπάνι Μάρκετ: Το νέο οινορεστοράν του Μεταξουργείου έχει κάτι από Θεσσαλονίκη και Φλώρινα

Η φιλοσοφία της υπαίθριας αγοράς συνυπάρχει με παραδοσιακή γεύση και DJ sets με βινύλια.

Το Cafe Society επιστρέφει στο "Mona Athens"

Από τις 23 Ιανουαρίου και για ένα μήνα, κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, η Γαλλίδα σεφ Justine Pruvot αναλαμβάνει το brunch στο δημοφιλές σποτ του Ψυρρή.

"Ryotei 118": Ένα διαφορετικό ιαπωνικό στη Γλυφάδα

Ο σεφ Αντώνης Κουρκούτας παρουσιάζει μία χαλαρή gastropub με έμπνευση από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

TROFELIA: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι

Η τέχνη του να διαλέγεις ό,τι ποιοτικότερο βρισκόταν ανέκαθεν στο DNA της TROFELIA.