#1 «Spit Jack»
Στην πρώτη ματιά μπορεί να το περάσεις για tattoo parlor, οι μυρωδιές που αναδύονται από τη rotisserie της οδού Σκούφου, όμως, δεν θα σε αφήσουν να το προσπεράσεις: Κοτόπουλα, πάπιες και γουρουνόπουλα αργογυρίζουν και σιγοψήνονται, σαλάτες, σάλτσες και μια γκάμα από πατάτες συμπληρώνουν το ευθύβολο μενού, ενώ μπύρες και κρασιά ολοκληρώνουν την γευστική αρμόνια.
#2 «Aventador Prime Meat House»
Το πολυπρόσωπο κρεατοφαγικό hub των Μελισσίων αναδεικνύει στο σικάτο του εστιατόριο «The Cellar House» ξεχωριστές κοπές και σιτέματα αλλά και τις αξιόλογες προτάσεις με την υπογραφή του Γιάννη Στανίτσα, που καλύπτουν όλο το πεδίο μεταξύ rotisserie, ξυλόφουρνου, σχάρας και κατσαρόλας.
#3 «Γίδι»
Φορτωμένα τσιγκέλια, ξύλινοι πάγκοι και φουντωμένες ψησταριές συνθέτουν το ταμπλό βιβάν αυτού του κρεατοφαγικού στεκιού στη Μεταμόρφωση, που φέρνει τη χασαποταβέρνα στη νέα εποχή. Μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες, προβατίσια παϊδάκια, μπιφτέκια από σιτεμένο κιμά και άλλες λαχταριστές κρεατονοστιμιές απλώνουν την τσίκνα τους κι οι ζουμερές, γεμάτες γεύσεις τους στέλνουν τον ουρανίσκο μας στον έβδομο ουρανό.
#4 «Τηλέμαχος»
Ωδή στην κομψότητα και ναός της υποψιασμένης κρεατοφαγίας, η αρχοντική σάλα της Πανεπιστημίου δίνει περήφανα τον πρώτο λόγο σε prime διεθνές κοπές αλλά και επιλογές μασίφ ελληνικές, όπως ο τράγος, το αρνί κι η προβατίνα, που βρίσκουν εδώ το ιδανικό πεδίο για να απογειωθούν.