Καλωσόρισες «Aperio Cucina & Vino» στον Χολαργό

Το «White Spoon» απέκτησε μόλις αδερφάκι που παρλάρει ιταλικά.

Καλωσόρισες «Aperio Cucina & Vino» στον Χολαργό

Ο χτιστός φούρνος που δεσπόζει στο μέσον περίπου του στιλάτου «Aperio Cucina & Vino» που μόλις άνοιξε στο Χολαργό, σε προϊδεάζει για την ιταλική γευστική πλεύση, το ντεκόρ πάλι ποντάρει ιδιαίτερα στο συνδυασμό του φυσικού ξύλου με τα πετρόλ στοιχεία και τα φυτά εσωτερικού χώρου δημιουργώντας περιβάλλον θαλπωρής.

Το ολοκαίνουργιο αδερφάκι του «White Spoon», που ουσιαστικά πυροδότησε την πιάτσα του Χολαργού και έπειτα επεκτάθηκε και στην Αγία Παρασκευή με το «Big Spoon», ανοίγει από το πρωί για καφέ, μια πιαντίνα με προσούτο San Daniele, αβγά ποσέ σε φοκάτσια αρωματισμένη με δεντρολίβανο και άλλες προτάσεις για ιταλιάνικο brunch, και συνεχίζει με κλασικές γεύσεις της Μπότας: αραντσίνι με γκουαντσιάλε, πεκορίνο και πέστο λιαστής ντομάτας, μοσχαρίσιο καρπάτσιο και βιτέλο τονάτο για την αρχή, μια αυθεντική καρμπονάρα ή παπαρδέλες αλά νορτσίνα με λουκάνικο και πάστα τρούφας για τη συνέχεια, μαζί φυσικά και με άλλες προτάσεις και πίτσα κατευθείαν από τον φούρνο όπως αυτή με σάλτσα γλυκοπατάτας με μοτσαρέλα, φιλέτο καπνιστού μοσχαριού και τσιμιτσούρι. Κρασιά από τον ελληνικό και τον ιταλικό αμπελώνα, κοκτέιλ και DJ καθημερινά με μουσικές ‘80s-‘90s και τζαζ.

Tip: το όμορφο πατάρι του με το μοναστηριακό τραπέζι και την πλήρως λειτουργική κουζίνα κάνει ήδη σουξέ με παρέες που το κλείνουν ολόκληρο για τις συγκεντρώσεις τους.

Καλωσόρισες «Aperio Cucina & Vino» στον Χολαργό - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Aperio Cucina & Vino

Λεωφ. Μεσογείων 258, Χολαργός
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.