Νέες γεύσεις στο «Τhe Parliament»

Το ανανεωμένο a la carte μενού στο κομψό εστιατόριο του ξενοδοχείου «NJV Athens Plaza» προσθέτει ένα μοντέρνο twist στη μεσογειακή κουζίνα, τιμώντας την καθιερωμένη θαλασσινή πλεύση του εστιατορίου.

Νέες γεύσεις στο «Τhe Parliament»

Η αίσθηση της πολυτέλειας και του καλού γούστου σε τυλίγει αμέσως μόλις βρεθείς στο lobby ξενοδοχείου «N.J.V Athens Plaza», φτάνοντας βέβαια και στο ιστορικό εστιατόριο «The Parliament», ίσως το καλύτερο «παράθυρο με θέα» στην αστική γοητεία της πλατείας Συντάγματος και στην πάντα φωτισμένη και festive οδό Βουκουρεστίου. Το ανανεωμένο a la carte μενού που έχει δημιουργήσει ο chef Νίκος Γιαννόπουλος και ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας προσθέτει ένα μοντέρνο twist στη μεσογειακή κουζίνα, τιμώντας την καθιερωμένη θαλασσινή πλεύση του εστιατορίου: ορεκτικά και σαλάτες όλο χρώμα, αρώματα και θαλασσινή αλμύρα, όπως το μαστιχωτό και γευστικό καλαμάρι σχάρας, η ευρηματική σαλάτα με κινόα, δυόσμο, αποξηραμένα φρούτα και πούδρα αυγοτάραχου, η Parliament seafood salad, με μενταγιόν αστακού (άψογο το ψήσιμο), για να αναφέρουμε κάποια.

Ξεκινώντας τα κυρίως πιάτα, βουτήξαμε στα βαθιά (νερά) με ένα ωραιότατο λαβράκι σοτέ σε κρούστα μυρωδικών με σπαράγγια και σάλτσα γλυκιάς πιπεριάς και ένα asian style σολομό με τζίντζερ και σόγια, noodles, λαχανικά και μανιτάρια Σιμέτζι. Το wow των κρεατικών ήταν η στιβαρή μπριζόλα Tomahawk Black Angus με μυρωδικά και χοντρό αλάτι που έφθασε μεγαλοπρεπώς στο τραπέζι και σούπερ επιδόρπιο, το μπισκότο sable κακάο, με κάστανο, τραγανά μαρεγκάκια και σάλτσα μύρτιλο του Διονύση Αλέρτα.

Νέες γεύσεις στο «Τhe Parliament» - εικόνα 1
Νέες γεύσεις στο «Τhe Parliament» - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια