Ο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» της Κηφισιάς γίνεται 10 ετών

Και το γιορτάζει μέχρι τις 7/11 σε... αναμμένα κάρβουνα, κερνώντας κρασί.

Ο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» της Κηφισιάς γίνεται 10 ετών

Τα δέκατα γενέθλιά του γιορτάζει ο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» της Κηφισιάς, το ένα από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας των ζεστών εστιατορίων με το νοσταλγικό ντιζάιν που απλώνεται ακόμα στο Σύνταγμα, το Χαλάνδρι και τα Πατήσια.

Το εστιατόριο στον πεζόδρομο της οδού Δροσίνη θα βρίσκεται μέχρι τις 7/11 σε... αναμμένα κάρβουνα, δίνοντας έμφαση στα εκλεκτά κρεατικά στη σχάρα, προσφέροντας για κέρασμα ένα ποτήρι κρασί από επιλεγμένα ελληνικά οινοποιεία.

Τα εορταστικά πιάτα περιλαμβάνουν, ανάμεσα σε άλλα, πανσετάκια μαριναρισμένα στα κάρβουνα με ζεστή λαχανοσαλάτα αρωματισμένη με ξινόμηλο και μαντζουράνα (με κέρασμα ένα ποτήρι Αγιωργίτικο «Παπαϊωάννου»), σταβλίσια μπριζόλα στα κάρβουνα με ψητή ντομάτα και πατάτες baby (με κέρασμα ένα ποτήρι βιολογικό merlot «Πόρτο Καρράς») αλλά και picanha black angus με πουρέ παντζαριού αρωματισμένο με λάδι λευκής τρούφας και κέρασμα ένα ποτήρι από το επετειακό «Είκοσι» (Syrah, Merlot και Ξινόμαυρο), εμφιαλωμένο ειδικά για την περίσταση.

Περισσότερες πληροφορίες

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Δροσίνη 12-14, Κηφισιά
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.