Η «Mystic Pizza» εκπέμπει σε vegan συχνότητες

Έχοντας ήδη κερδίσει τους πεινασμένους Αθηναίους, το πρωτότυπο pizza project ανοίγεται σε νέα πεδία.

Η «Mystic Pizza» εκπέμπει σε vegan συχνότητες

Με πολλά φρέσκα projects ξεκινάει τη σεζόν η «Mystic Pizza» που βγήκε πρώτη στις προτιμήσεις σας στο διαγωνισμό που τρέξαμε για την καλύτερη πίτσα της Αθήνας. Αυτές τις ημέρες, κάνει πρεμιέρα το καινούργιο vegan εστιατόριο-παντοπωλείο με το όνομα «Mystic Vegan» στα Εξάρχεια. Στο μενού συναντάμε ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις και βεβαίως τις διάσημες mystic πίτσες σε vegan εκδοχή. Παράλληλα, τα ράφια του παντοπωλείου θα φιλοξενούν μια καλή γκάμα από προϊόντα κάνναβης –παξιμάδια, βούτυρο, λάδι και φαρμακευτική καναβιδιόλη–, προϊόντα χωρίς γλουτένη και βιολογικά, ενώ θα υπάρχει και ψυγείο με γλυκά και γαλακτοκομικά.

Η διακόσμηση ποντάρει στο vintage ύφος της δεκαετίας του ’60 με τα ανάλογα τραπεζάκια από φορμάικα και καρέκλες σε νοσταλγικούς παστέλ χρωματισμούς. Εκτός από τις κινήσεις στον τομέα του φαγητού, όμως, εξελίξεις έχουμε και με το... μουσικό ιντερνετικό ραδιόφωνο «Mystic Radio» που εκπέμπει ήδη πιλοτικά από το κελάρι του τριώροφου παλιού σπιτιού στο Παγκράτι που στεγάζει το εστιατόριο «Mystic»! Το πρόγραμμα του σταθμού βάζει στην ατζέντα πολιτισμικά θέματα (φαγητό, κρασί, γεύσεις, ιστορία της διατροφής), τις τέχνες και ιδιαίτερα τη μουσική –βινίλια, τζαζ, ροκ, μπλουζ και έθνικ από τη διεθνή και την εγχώρια μουσική σκηνή–, αλλά και θέματα για το περιβάλλον και τα ανθρώπινα δικαιώματα και νέα από το Μετς. Η ταράτσα του εστιατορίου στον τρίτο όροφο, θα εξακολουθήσει να λειτουργεί και καθημερινά όλο το χειμώνα από τη 1 το μεσημέρι, όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

i «Mystic Vegan» | Εμμανουήλ Μπενάκη 76, Εξάρχεια | 2103839607

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.