O εξαιρετικά ταλαντούχος σεφ επιμελείται το νέο μενού ενός δημοφιλούς στεκιού του Χαλανδρίου ποτίζοντας το comfort food με μοντέρνες τεχνικές.
Με το που άνοιξε τις πόρτες του στο Χαλάνδρι, το «Penny Lane» διάλεξε επίσημα στρατόπεδο –comfort food– και τώρα, τρεισήμισι χρόνια μετά, που αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, δεν αλλαξοπίστησε. Το οικείο και καθησυχαστικό αμερικάνικων τόνων φαγητό παραμένει πάντα στο επίκεντρο, πλέον όμως το δημοφιλές στέκι έχει έναν γαστρονομικό άσο στο μανίκι του: ο σεμνός και εξαιρετικά ταλαντούχος σεφ της «Σπονδής» Άγγελος Λάντος επιμελείται το νέο μενού, παίζοντας σε ένα τερέν στο οποίο δεν τον έχουμε συνηθίσει.
Η ομάδα περιγράφει τη νέα κατεύθυνση ως «comfort food υψηλής τεχνικής», όπερ στην πράξη σημαίνει μια σειρά από μοντέρνες αμερικάνικες συνταγές, διανθισμένες με αγγλικά και λατινομερικάνικα στοιχεία, που αξιοποιούν σύγχρονες τεχνικές και βασίζονται σε προσεγμένες πρώτες ύλες (βλ. κρέατα από την Αμερική, την Αργεντινή και από μια φάρμα στα Τρίκαλα) και όλα φτιάχνονται επιτόπου (dressing, σάλτσες κ.ά.).
Παρότι τα νέα πιάτα δουλεύονται ακόμη, ορισμένα, σαν τα Puebla meatballs –κεφτεδάκια γεμιστά με παλαιωμένο τσένταρ, τα οποία σερβίρονται με τηγανητές πιπεριές jalapenos και σπιτική κρέμα από διάφορα παλαιωμένα τυριά– ήδη κυκλοφορούν στα τραπέζια. Όσο για τα υπόλοιπα, δεν θα αργήσουμε να τα δοκιμάσουμε. Το εξελιγμένο concept θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου, δίνοντας έμφαση και στο pairing φαγητού ποτού, με κοκτέιλ του Σπύρου Μινέτου, ελληνικές ετικέτες κρασιών και μπίρες από μικροζυθοποιίες από την Ελλάδα και τη Σκανδιναβία.