Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove»

Ο Σεπτέμβριος στο πολυτελές κρητικό resort μπαίνει με ένα πολύ ενδιαφέρον bubbly master class κι ένα δείπνο με guest τον Ιταλό executive chef του οίκου Moët & Chandon.

Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove»

Ο Σεπτέμβριος στο πολυτελές κρητικό resort μπαίνει με ένα πολύ ενδιαφέρον bubbly master class κι ένα δείπνο με guest τον Ιταλό executive chef του οίκου Moët & Chandon.

Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove» - εικόνα 1
O executive chef της Μοet & Chandon Marco Fadiga

Στην εμβληματική Dom Pérignon αφιερώνεται η Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στο «Daios Cove Luxury Resort & Villas» στην Κρήτη. Η γεμάτη πολύτιμες φυσαλίδες βραδιά στο πολυτελές resort του Αγίου Νικολάου θα ξεκινήσει με ένα master class, μέσω του οποίου ο καταξιωμένος σομελιέ και πρέσβης της Moët & Chandon στην Ελλάδα Νικόλας Γιαννόπουλος θα μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά της vintage σαμπάνιας.

Στο ξεχωριστό δείπνο που θα ακολουθήσει ο εδώ και δύο χρόνια executive chef του οίκου Moët & Chandon Marco Fadiga, σε συνεργασία με τον executive chef του «Daios Cove» Στέφανο Λαυρενίδη και τον σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο «Οcean Restaurant» Δήμο Μπαλόπουλο, θα δημιουργήσουν τα πιάτα που θα «ζευγαρώσουν» με τις φινετσάτες σαμπάνιες διαφορετικών εσοδειών που θα δοκιμαστούν, βάζοντας δίπλα στις Dom Pérignon vintage 2009, 2006 και 2004, καθώς και στην Dom Pérignon P2 2000, σιτσιλιάνικη «γρανίτα» με αμύγδαλο και χαβιάρι, αστακό με ανανά και κίτρινο κάρι, μπαρμπούνι με αφρό μαύρης τρούφας και σορμπέ από όσμανθο.

Το κόστος συμμετοχής στα Dom Pérignon Masterclass & Dinner είναι 279€ / άτομο.

Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove» - εικόνα 2
O Στέφανος Λαυρενίδης και o Δήμος Μπαλόπουλος

i Daios Cove Luxury Resort and Villas | Άγιος Νικόλαος, Κρήτη | 2841062600 | www.daioscove.com | info@daioscove.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.