«K» όπως λέμε Κεραμεικός

Μοντέρνοι μεζέδες και παλιά δαντέλα σε μια γειτονιά που χτίζει τα τελευταία χρόνια τη δική της παρεΐστικη κουλτούρα.

«K» όπως λέμε Κεραμεικός

Μοντέρνοι μεζέδες και παλιά δαντέλα συναντιούνται στο «Κ», το οποίο κάνει αυτό το καλοκαίρι τα πρώτα του βήματα σε μια γειτονιά που χτίζει τα τελευταία χρόνια τη δική της παρεΐστικη κουλτούρα. Εκτός από μια σάλα, που είναι ντυμένη με έπιπλα και μικροαντικείμενα από παλαιοπωλεία, το νέο στέκι έχει μια πολύχρωμη πίσω αυλή. Το φαγητό έχει στόχο να είναι προσιτό και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο κι έτσι, διατρέχοντας το μενού, είναι αρκετά εκείνα τα πιάτα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον: από φέτα με πέστο ρίγανης και κρέμα ντομάτας ή καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με σαλάμι Λευκάδος μέχρι πανσέτα ψητή με λάχανο και ξινόμηλο σε ψωμάκι μπέργκερ και από εκεί σε μπακαλιαρομπουκιές με πουρέ παντζαριού και πατατοσαλάτα ή σιουφιχτά με μπολονέζ φρέσκου τόνου. Ως μεζεδοπωλείο θα σου συστηθεί, αλλά δεν θα σου πει όχι κι αν καθίσεις για μια μπίρα ή ένα ποτό. Περισσότερα μόλις το γνωρίσουμε καλύτερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.