Η νέα thai-verna του Γκαζιού

Κλασικές ταϊλανδέζικες σπεσιαλιτέ, cool αύρα, jazz και bossa nova στα ηχεία.

Η νέα thai-verna του Γκαζιού

Kλασικές ταϊλανδέζικες σπεσιαλιτέ, cool αύρα, jazz και bossa nova.

Η νέα thai-verna του Γκαζιού - εικόνα 1

Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Δεκελέων αυτό το μικρό εστιατόριο που αποφάσισε να πλουτίσει το γευστικό μωσαϊκό γύρω από μετρό του Κεραμεικού με χοιρινό satay, massaman curry, pad thai, pad krapow, ψάρι με κόλιαντρο και πικάντικη σάλτσα φιστικιού και πολλά ακόμη. Στο «Τhai Zab» τα πιάτα του Ταϊλανδού σεφ Salad «Den» Simla θα σας συστηθούν σε έναν λιτά διακοσμημένο χώρο με σύγχρονο χαρακτήρα, σε σχεδιασμό της Groupo Decorativo, που δένει την πέτρα και τον βιομηχανικό καμβά του παλιού κτιρίου με λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην Ταϊλάνδη, όπως το μοτίβο της ταπετσαρίας, τα φωτιστικά-καλάθια και τα μπορντό-χρυσά φανάρια. Με το soundtrack να κινείται χαλαρά μεταξύ jazz, bossa nova, swing και tango, το μπαρ σιγοντάρει με κοκτέιλ... κλασικά εξωτικά, από Mai Thai σε Singapore Sling κι από κει σε ένα Mojito. Σύντομα θα επανέλθουμε με τις πρώτες εντυπώσεις μας.

Η νέα thai-verna του Γκαζιού - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.