Γευστική αναγέννηση για τους «Ορίζοντες»

Θέα και ποιότητα στο πιάτο αναβαθμίζουν το εμβληματικό εστιατόριο και του δίνουν πρωτεύουσα θέση στην agenda των επιλογών σας.

Γευστική αναγέννηση για τους «Ορίζοντες»

Θέα και ποιότητα στο πιάτο αναβαθμίζουν το εμβληματικό εστιατόριο και του δίνουν πρωτεύουσα θέση στην agenda των επιλογών σας.

Γευστική αναγέννηση για τους «Ορίζοντες» - εικόνα 1

Νέα εποχή για τους Ορίζοντες του Λυκαβηττού. Παρά το γεγονός ότι το εστιατόριο όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψε ποτέ να προτείνει μια καλή κουζίνα έδειχνε να έχει χάσει τη φιλόδοξη διάθεση που στο παρελθόν το είχε οδηγήσει στο πόντιουμ των βραβεύσεων. Απ’ ότι φαίνεται όμως βοηθούντος και του Μίλτου Αρμένη που έχει την υψηλή εποπτεία ο σεφ Γιάννης Θεοδωρόπουλος έχει το απαραίτητο ταλέντο που μπορεί να κάνει τους Ορίζοντες να στέκονται ψηλά και όχι μόνο την κορυφή του Λυκαβηττού. Στην πρόσφατη επίσκεψη μου δοκίμασα μεταξύ άλλων ένα πολύ καλό ποντιακό κους-κους με σαφράν και θαλασσινά, καθώς και γαρίδες με προσούτο σε σος λευκού κρασιού. Σύντομα θα επανέλθω με περισσότερα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Αριστίππου 1, Λόφος Λυκαβηττού
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει τι εστί "cena spettacolo" στο "Dal Professore Gastro Bar"

Από τον "προφέσορα" της ιταλικής κουζίνας Νίκο Δημητροκάλη και την ομάδα του ολόφρεσκου γαστρομπάρ στην Πραξιτέλους.

14/01/2025

Νέο ωράριο λειτουργίας για το εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού

Ανοιχτό και τις βραδινές ώρες θα είναι το εστιατόριο του μουσείου.

"Sister": Στο Ψυχικό για pad thai και ωραίες μουσικές

Το thai bar restaurant του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη έχει άποψη, γοητεία και νοστιμιά.

Καπάνι Μάρκετ: Το νέο οινορεστοράν του Μεταξουργείου έχει κάτι από Θεσσαλονίκη και Φλώρινα

Η φιλοσοφία της υπαίθριας αγοράς συνυπάρχει με παραδοσιακή γεύση και DJ sets με βινύλια.

Το Cafe Society επιστρέφει στο "Mona Athens"

Από τις 23 Ιανουαρίου και για ένα μήνα, κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, η Γαλλίδα σεφ Justine Pruvot αναλαμβάνει το brunch στο δημοφιλές σποτ του Ψυρρή.

"Ryotei 118": Ένα διαφορετικό ιαπωνικό στη Γλυφάδα

Ο σεφ Αντώνης Κουρκούτας παρουσιάζει μία χαλαρή gastropub με έμπνευση από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

TROFELIA: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι

Η τέχνη του να διαλέγεις ό,τι ποιοτικότερο βρισκόταν ανέκαθεν στο DNA της TROFELIA.