Μια νέα νόστιμη θεματική δράση κάνει πρεμιέρα στα εστιατόρια του δευτέρου ορόφου με μια… βουτιά στο Summer Food!
Από τώρα και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου κάθε μήνας θα έχει τη δική του γεύση στο Golden Hall! Κινούμενα στο ρυθμό του Taste ‘n’ Dine, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το «αθηνόραμα», και το οποίο μόλις ξεκίνησε, τα εστιατόρια του δεύτερου ορόφου δημιουργούν μια σειρά από ειδικά μενού, προσανατολισμένα στις γεύσεις και τις ανάγκες κάθε εποχής, και μάλιστα σε ειδικές τιμές.
Η πρώτη θεματική, μέχρι το τέλος του Αυγούστου είναι –τι άλλο;– Summer Food σε ποικίλες αποχρώσεις, με τα «La Pasteria», «Πρυτανείον Gοld» και «Pastis» να προτείνουν ανάλαφρες γεύσεις με χρώματα κι αρώματα καλοκαιριού. Το μεν «La Pasteria» συνδυάζει πίτσα και δύο ποτήρια μπίρας Pilsner με μόλις € 15, η δε brasserie «Pastis» από μια ατομική –κι εξωτική!– σαλάτα Pina Colada (ψητό κοτόπουλο, κρουτόν καρύδας και βινεκρέτ ανανά) περνά σε σπαγκέτι με γαρίδες, σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, σαφράν και λεμονόχορτο και γράφει δροσιστικό φινάλε με σορμπέ λάιμ ή φράουλας (€ 25 ανά άτομο με ένα ποτήρι ροζέ κρασί). Όσο για το μενού του «Πρυτανείον Gold», ξεκινά με μια δροσερή σούπα γκασπάτσο με μους φέτας και λάδι βασιλικού, συνεχίζει με καρπάτσιο λαβράκι σε αλμυρίκι με κινόα, ντοματίνια και λεμόνι, καθώς επίσης και φιλέτο μυλοκόπι σε κρούστα τσορίθο με πουρέ μπρόκολο και λαχανικά γλασέ, για να καταλήξει σε ένα τσιζκέικ με φρέσκες φράουλες (€ 30 ανά άτομο).
Έπεται συνέχεια: ο Σεπτέμβριος έχει στόχο να σας ανεβάσει τη διάθεση με μια ισχυρή δόση Good Mood Food, ό,τι πρέπει δηλαδή για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας μετά τις διακοπές, ο Οκτώβριος αφιερώνεται στο αγαπημένο δίπολο Pasta & Rice, τόσο με ιταλικό όσο και με ασιατικό ταμπεραμέντο, μοιρασμένο στα «Wagamama», «Πρυτανείον Gold», «Pastis» και «La Pasteria» και ο Νοέμβριος κινείται στο ρυθμό των κλασικών σπεσιαλιτέ (signature dishes) των εστιατορίων του δεύτερου ορόφου του Golden Hall με τα Classics. Διαβάστε περισσότερα για αυτή την νέα νόστιμη δράση του Golden Hall στο www.tastendine.gr.