Ένα «αδερφάκι» ακριβώς πάνω στο κύμα απέκτησαν πρόσφατα το «Αγορά Select» και το κρεατοπυρηνικό «Βεντήρη Roast House» των Ιλισίων. Λευκοντυμένο, διακοσμημένο σε νησιώτικο στιλ και με all day χαρακτήρα, το «Αγορά Riviera» του Θύμιου Κουτσούμπα, το οποίο άνοιξε πρόσφατα στην ιδιαίτερα κινητική φέτος το καλοκαίρι Βουλιαγμένη, δανείζεται στοιχεία και των δύο παραπάνω γευστικών concepts, κάνει όμως και τα... δικά του. Αυτό σημαίνει ότι η κουζίνα του προτείνει από φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια ή μια παρτίδα κολοκυθοκεφτέδες μέχρι γύρο σουβλάκι τόνου και λινγκουίνι με θαλασσινά και μαύρο ριζότο με λαβράκι αλλά και κεμπάπ νεροβούβαλου, μπέργκερ, πικάνια ή ένα rib eye δύο βήματα από τη θάλασσα. Μείνετε συντονισμένοι, σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.
Μια «Αγορά» στην αθηναϊκή ριβιέρα
Ένα «αδερφάκι» ακριβώς πάνω στο κύμα απέκτησαν πρόσφατα το «Αγορά Select» και το κρεατοπυρηνικό «Βεντήρη Roast House» των Ιλισίων.